Shoplog Shein & NA-KD – juli 2021

Hoi! Joehoeeee ik heb weer een shoplog! Een shoplog met items van Shein en NA-KD. Het zijn vooral lekker zomerse items. Heel erg gezellig en leuk. Bij Shein scoorde ik deze keer niet alleen kleding maar ook handige huis-tuin en keukenitems. Ook altijd leuk om te testen en te proberen. En het is bikini tijd! Kijk gezellig mee naar de shoplog Shein & NA-KD.

De shoplog Shein & NA-KD start met de items van NA-KD. Deze staan ook al op mijn blog online en op mijn Instagram. Mocht je meer willen weten over de items en ze ‘bewegend’ in beeld zien, dan zie je dit in de video. Het zijn erg vrolijke en zomerse items. Heerlijk al die kleuren voor de zomer.

Verder scoorde ik ook zomeritems bij Shein. Ik zag daar namelijk een hele mooie blauwe bikini. Tja en toen ging het mis en had ik een hele bestelling geplaatst. Het zijn veel verschillende items: van kleding tot woonaccessoires en van slippers tot pannenlappen. Genoeg te zien. Veel kijkplezier.

Shoplog Shein & NA-KD

Vond je deze shoplog leuk? Vergeet dan zeker geen duimpje omhoog te zien en je te abonneren. Mijn zomervakantie komt eraan en ik wil weer eens gezellig gaan vloggen.

Met alle items ben ik super blij. De slippers zijn erg fijn voor in huis. Lekker zacht aan de voetjes. De kabeltjes van de telefoon, laptop en andere elektronische items zijn netjes bij elkaar gebonden. En verder wacht ik op lekker warm zonnig weer. Dan kan ik de nieuwe bikini’s aan! Nu al zin in.

[shopsuite_snippet id=5a0e]

De zomervakantie is verder nog wel een wankel gevalletje…. Door de hoge besmetting cijfers is nog niks zeker. Ik zeg altijd maar: we zien het wel en maken er hoe dan ook iets leuks van. Leuke spullen kopen helpt erbij, haha.

Heb jij al bikini’s geshopt?

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *