Shoplog: Shein, DM, Posterstore & nieuwe camera

Hoi! Jaaa het is weer shoplog tijd. Ik heb weer wat leuke items geshopt en deze bij elkaar gevoegd in deze shoplog. In deze video zie je dat ik dingen bij Shein besteld heb, in Duitsland bij de DM heb geshopt en een pakket openmaak van Posterstore. Ohja en ik laat jullie mijn nieuwe camera zien!

Bij Shein heb ik wat gave items besteld. Deze laat ik jullie al te graag zien en ik ga deze ook passen in de video. Het was een gok met de maten en dat is te zien, haha.

De shoplog film ik met mijn nieuwe camera en daar vertel ik ook meer over. Verder ben ik met Thijs naar Duitsland geweest en hebben we wat dingen bij de DM en Kaufland gehaald. En ik maak nog een leuk pakket open van Posterstore.  Genoeg leuke dingen dus heel veel kijkplezier!

Shoplog

Vond je de shoplog leuk? Doe dan even een duimpje omhoog bij de video. Zou ik heel erg leuk vinden. En abonneer je op mijn kanaal! Er komt binnenkort een roomtour aan en dan zie je waar ik de posters heb opgehangen.

Van de spijkerjasjes ga ik zeker heel veel plezier hebben. Ik vind ze echt zo tof! Het pakketje was er ook met één week, dus dat is ook nog eens lekker snel. Echt ideaal. Ik ga zeker vaker kijken bij Shein of ze wat leuks hebben.

De posters gaan dus een mooie plek krijgen. Dit zie je snel in een andere video. En ik denk dat er vaker shoplogs gaan aankomen met dingen uit Duitsland. We wonen immers dichtbij de grens en de DM is wel heel verleidelijk dan…. Oh zo fout, maar oh zo leuk!

En met mijn camera ben ik echt zoooo blij! Deze filmt echt super goed. Ja zo blij mee. Kan ik mooie video’s mee opnemen en ook goede foto’s mee maken. Lekker mee gaan spelen en kijken wat de camera allemaal kan. Love it!

Heb jij wel eens wat bij Shein besteld?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

7 reacties

  1. Bij Shein heb ik nog nooit iets besteld en de DM is wel echt een stuk rijden waardoor ik de benzine kosten compenseer met prijzen in NL haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *