Shoplog Primark & NA-KD unboxing

shoplog Primark

Hoi! It is shoplog timeeee. Yeah! Ja, deze meid heeft weer wat geshopt. Nu je niet meer op afspraak hoeft te winkelen, is het mis gegaan. Vandaar deze Shoplog Primark en NA-KD. Ik heb in Arnhem bij de Primark, New Yorker en Kiko geshopt en in deze video unbox ik ook mijn pakket van NA-KD. Check de shoplog Primark & NA-KD snel!

Vorige week woensdag ben ik met mijn moeder naar Arnhem geweest. Ik wilde naar de Kiko en had wat dingetjes nodig bij de Primark. De rijen vielen gelukkig erg mee. En zo konden we best lekker shoppen. Bij de Kiko kocht ik mijn favo mascara weer en bij de Primark de dingen die ik nodig had en meer….

Tja dat gebeurd zo vaak bij de Primark: je komt altijd met meer thuis dan nodig was. Oeps. Maar het zijn zeker erg leuke dingen! Daarnaast kwam mijn pakket van NA-KD binnen op de dag dat ik deze shoplog op wilde nemen. Dan unbox ik die gelijk erbij. Super leuk! En zo zie je mijn eerste indruk van die items. Veel kijk plezier!

Shoplog Primark & NA-KD

Vond je deze shoplog ook zo leuk? Doe dan zeker een duimpje omhoog bij de video en abonneer je op mijn kanaal. Zo mis je geen enkele video.

Verder zou ik zeggen: houd mijn Instagram dus in de gate. Daarin zie je de items van NA-KD voorbij komen. Ik kan je vast melden: alles past! En het bikini topje heb ik inderdaad besteld. Deze was met korting nu iets van 12 euro. Dat is prima voor een mooi pandeau bikini topje. Deze staat echt zoooo leuk met dat hoge broekje. Yes, happy!

En ik ben laatst nog heel even bij de Primark in Utrecht geweest om te kijken naar items van de La Casa De Papel collectie. In deze Reel zie je wat ik daarvan geshopt heb.

Heb jij alweer geshopt zonder afspraak?

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *