Shoplog Primark & Hunkemöller – met schoonzusje-

shoplog Primark & Hunkemöller

Hoi! Oops, heb je weer een shoplog Merle? Ja, maar deze keer niet alleen! Samen met Rianne heb ik een shoplog van de Primark & Hunkemöller. We zijn een dagje wezen winkelen in Nijmegen en zijn bij deze winkels goed geslaagd. En we laten ook nog wat random items zien.

De dag na de Nijmeegse Vierdaagse feesten (Jep, ik was er die avond ervoor bij) zijn we naar Nijmegen geweest. Hier hebben we een dagje geshopt. Samen met mijn moeder, schoonmoeder en schoonzusje heb ik daar geshopt. Ach ja, zo’n dag begint eigenlijk eerst met een kopje koffie met wat lekkers.

Daarna zijn we de Hunkemöller in geweest. Rianne had BH’s nodig en ach wij kijken daar ook graag rond. Alle vier zijn we goed geslaagd daar. En toen was het alweer tijd voor de lunch, haha.

Daarna hebben we de Primark nog gehad, waar we ook goed slaagden. Toen nog wat kleine random winkels en dat was de dag alweer. Laten we snel kijken wat we allemaal kochten die dag!

Shoplog Primark & Hunkemöller

Vond je deze shoplog Primark & Hunkemöller leuk? Doe dan een duimpje omhoog en abonneer je op mijn kanaal. Er komen namelijk leuke Portugal vlogs aan!

Met alle gekochten items zijn we heel blij. De slangenprint broek staat al op de foto met één van de shirtjes van de Primark. Deze komt snel online op mijn blog. De Mickey Mouse schoenen zijn ook geniaal hé?! Ik vind ze echt zo cute. Eens kijken of ik hier ook een leuke outfit post mee kan maken.

Nijmegen is echt een leuke shopstad. Ik kom er graag winkelen. Er zitten veel leuke winkels en er komen nog leukere winkels bij. Als straks de herfstcollectie weer in de winkels komt, ben ik misschien weer daar te vinden…

In welke stad shop jij graag? En welk item of items uit de shoplog vind jij erg leuk?

 

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *