Shoplog Primark, H&M en meer – november 2019-

shoplog

Hoi!  Ik heb weer een shoplog. Het is ook erg hè. Ik ben twee weken geleden met Rianne een dagje naar Arnhem geweest. Daar hebben we een fijne shopdag gehad. En vandaag laat ik in deze shoplog mijn aankopen van die dag zien. Helaas waren veel dingen niet in mijn maat, maar heb toch wat leuke dingen kunnen scoren!

We begonnen rond 11 uur in de ochtend met shoppen en zaten om 8 uur ’s avonds in de trein naar huis, haha. Het was koopavond en daar hebben we gebruik van gemaakt. Ik moet zeggen dat we ook uitgebreid geluncht hebben die dag en avondeten hebben we ook in de stad gedaan.

Maar tussendoor dus lekker veel winkels bezocht en veel kleding gepast. Er hangen weer super leuke dingen in de winkels. Veel ruitjes en leuke wijde broeken. Heerlijk om te kijken wat er deze herfst en winter in de mode is.

Ik ben erg goed geslaagd bij de Primark. Helaas viel de kleding wel een beetje tegen daar. Met die nieuwe maten, zitten heel veel truien en shirtjes echt niet mooi. Echt irritant joh. Wel heb ik wat andere leuke dingen gescoord daar. Onder andere een hele toffe jas!

Verder zeg ik niks en zou ik zeggen: bekijk lekker mijn shoplog!

Shoplog Primark, H&M en meer !

Vond je mijn shoplog leuk? Doe een duimpje omhoog bij de video! Ik ben heel erg blij met alle aankopen. Vooral mijn jas vind ik zo leuk. Deze heb ik al een paar keer aangehad. Iedereen vind hem zo lekker zacht, haha. Met alle andere spulletjes ben ik ook zeker blij. Ik heb nu al zin om de truien te dragen.

Op mijn blog zullen daar vast outfitposts van online komen. En verder heb ik ook nog wat dingen online besteld: schoenen en een broek. Die komen ook snel voorbij op mijn blog!

In welke winkel kun jij altijd goed slagen?

Misschien is dit ook leuk?

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *