Shoplog Paisley Concept + aanbeelden

shoplog

Hoi! Vandaag heb ik wel een heel bijzondere shoplog. Namelijk met items van de winkel waar ik werk! En nee, ik krijg die kleding niet gesponsord of iets. Deze kleding heeft mijn moeder in de winkel bij mij gekocht. Het handige ervan is, dat ik ze ook aan kan, haha. Mijn moeder en ik hebben ongeveer dezelfde maat. Ideaal! In deze shoplog laat ik je zien wat we de afgelopen tijd bij Paisley Concept hebben gekocht.

 

In de winkel hebben we vooral kleding met one size. Oftewel: één maat. Vaak vallen die kledingitems wat groter. Er komen nu meer items bij die wel met maat gaan en verschillende shirtjes die wel één maat zijn, maar niet heel groot vallen. Oftewel: Merle kan de kleding ook aan! Echt super leuk! En oversized is nu helemaal in toch?!

In de shoplog laat ik zien wat mijn moeder (oké en ik ook) de afgelopen twee maanden geshopt hebben in de winkel bij mij. Jep, het is ernstig, maar er waren te veel leuke dingen binnen gekomen.
Bekijk onze aankopen maar snel! Ik laat in de video ook zien hoe ik de items combineer met mijn eigen broeken of rokjes.

Shoplog Paisley Concept

En? Vind je de geshopte items leuk? Doe een duimpje omhoog en vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal! Ik vind de items echt zo leuk en draag ze met plezier in de winkel. Maar ook buiten de winkel om hoor, haha. En gelukkig vind mijn moeder ze ook leuk, haha. Zij heeft ze ten slotte gekocht.

Ik ben zeker benieuwd wat voor items we allemaal deze lente- en zomerperiode gaan binnen krijgen. Super leuk allemaal met die lichte kleurtjes en printjes. Worden we toch vrolijk van?! Op dinsdag, woensdag en donderdag sta ik vaak in de winkel. Dus mocht je een bezoekje willen brengen….. Haha.

Welk items vind jij het leukst uit de shoplog?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *