Shoplog NA-KD & Paisley Concept

shoplog NA-KD

Hoi! Wiehoeee ik heb weer een nieuwe shoplog voor jullie. De laatste tijd heb ik weer wat dingetjes geshopt. Ik heb alles verzameld en laat de items in deze shoplog zien. Het zijn vooral dingen die ik via NA-KD fashion heb ontvangen en dingen die ik geshopt heb in mijn winkel Paisley Concept. Veel kijkplezier met de shoplog NA-KD en Paisley Concept!

Veel items uit de shoplog heb je al voorbij zien komen in een outfitpost. Mocht je deze gemist hebben of iets in die geest, laat ik alle items in deze shoplog nog eens zien. Ik heb twee keer wat ontvangen van NA-KD dus dat laat ik je allemaal zien. Het is niet alleen kleding.

Ook heb ik het één en ander geshopt bij mij in de winkel. Er was nog sale, dus daar heb ik gebruik van gemaakt. Ik heb echt drie toffe items gescoord! En verder laat ik je nog wat random aankopen zien van de afgelopen maanden. Veel kijk plezier bij de shoplog NA-KD en Paisley Concept.

Shoplog NA-KD & Paisley Concept

Vond je deze shoplog leuk? Doe dan zeker een duimpje omhoog en abonneer je op mijn kanaal! Ik ben zeker erg blij met al mijn nieuwe items. Leuke dingen voor het herfst / winter weer! Ik zal de kleding zeker met plezier dragen.

Ik voel alleen aan mijn water dat er vast en zeker nog een shoplog aan gaat komen, haha. Zoals ik in de video al zei heb ik mijn kledingkast opgeruimd. En ik heb veel items weggedaan. Op zich kan ik wel wat warme kledingitems erbij gebruiken.

Zo wil ik nog graag een wat donkere spijkerbroek en zou een fijne dikke trui ook welkom zijn. Maar eens even goed rondkijken en wie weet scoor ik nog meer leuke dingen. Die zie je dan zeker voorbij komen in een nieuwe shoplog!

Heb jij nog iets voor de herfst / winter op je lijstje staan? 

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *