Shoplog: fashion & nagellak juli 2019

shoplog juli 2019

Hoi! In deze stoplog komt er veel fashion voorbij! Ik heb namelijk wat leuke items gekregen en ook zelf het een en ander in de sale geshopt! Ook heb ik nagellak gekregen en deze laat ik je ook graag zien. Het zijn weer veel leuke zomerse items in deze shoplog juli 2019!

In deze zomerse shoplog juli 2019 heb ik andere andere items van NA-KD en Sans-Online. Deze items heb ik gekregen voor blogposts en deze staan ook al online. In de video zal ik een link zetten naar deze blogposts. Of misschien heb je ze al gezien!

Ook laat ik je nieuwe kleuren nagellak van Gellac zien die ik heb ontvangen. En natuurlijk heb ik ook zelf wat geshopt. Deze keer veel items uit de sale. Ja, de sale is volop aan de gang in de winkels en ik vind dat heel leuk!

Maar meer ga ik niet zeggen over de items in deze shoplog en moet je lekker de video maar gaan kijken! Ik filmde deze video weer met onze nieuwe camera, dus een mooi helder beeld weer. Alle pukkeltjes kunnen we zien zitten, haha.

Shoplog juli 2019: fashion & nagellak

Vond je deze video leuk? Vergeet geen duimpje omhoog te doen! Dat vind ik super leuk. Verder zou ik zeggen: vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Zo mis je geen enkele video en de volgende shoplog video met mijn schoonzusje ook niet! We gaan dan shoppen in Nijmegen en ook daar zal sale zijn…

Met alle items uit deze shoplog ben ik heel blij. Veel dingen gaan zeker met op vakantie. Ik heb er nu al zin in om dat allemaal aan te doen in Portugal, haha. En dat spijkerjasje is zo tof he. Daar komt zeker nog een outfitpost of iets van online.

Heb jij al lekker in de sale geshopt? En welk item uit de shoplog vind jij het leukst? Laat een reactie achter! 

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *