Shoplog Frankrijk: Franse fashion, accessoires en souvenirs

shoplog Frankrijk

Hoi! Shoplog Franrijk. De naam zegt het eigenlijk al, dit is een shoplog die in het teken staat van Frankrijk. Op mijn blog en YouTube kanaal heb je kunnen zien hoe mijn vakantie was in Frankrijk. Dit kon je onder andere zien in de vlogs die online zijn gekomen. Wanneer je in een ander land bent, is het natuurlijk heel leuk om daar te shoppen! Dat hebben we zeker ook gedaan ;). Frankrijk kent hele grote winkelcentrums met grote winkels. Dus je kunt je lol op daar en ik vond het geweldig! In deze video laat ik al mijn aankopen zien!

In deze shoplog Frankrijk zie je vooral veel kleding. Er was namelijk veel sale! En Franse mode is leuk, dus tja. Dat zegt al genoeg, haha. Onder andere bij de Kiabi en La Halle was er sale en die winkels zijn al niet heel duur, dus dat is dubbel feest! Ook heb ik naast kleding wat leuke accessoires gescoord en natuurlijk wat souvenirs. Mijn grote vrienden waar daar namelijk ook! De Minions! Haha, ja het is weer feest en ik heb een aantal Minions items gescoord daar.
Heel veel kijk plezier bij de shoplog Frankrijk!

Shoplog Frankrijk:

Best veel items hè?! Ik ben in ieder geval met alles heel erg blij! Veel leuke nieuwe kleding , die in Nederland niet is. Op één of andere manier vind ik dat altijd leuk: ik heb dan iets, wat waarschijnlijk niemand anders in Nederland heeft (behalve mijn schoonzusje, haha). Een aantal items van de shoplog Frankrijk staan ook al online op mijn blog. Het Kiabi jurkje, het enkelbandje uit Cap D’Agde en  de flamingo blouse! De rest van de kleding verschijnt ook nog wel op mijn blog. Genoeg ideeën voor leuke outfit posts! Ik hoop in ieder geval dat je de video leuk vond en om geen video te missen: abonneer op mijn YouTube kanaal! En de video een duimpje omhoog geven vind ik zeker leuk.

Welk item vind jij het leukst?

Misschien is dit ook leuk?

14 comments

  1. Wat een leuke spulletjes! Ik vind het altijd leuk om te winkelen in een andere land omdat ze heel wat spullen hebben die bij ons noet verkrijgbaar zijn 🙂

  2. Heel leuk Merle! Frankrijk is inderdaad een van mijn favoriete shoplanden, juist doordat ze daar hebben wat wij hier niet hebben. Geweldige kledingzaken, sieraden en en super lekker eten (wat je wel kan meenemen zoals koekjes, cakjes en chocola). Je kan niet zo heel ver van Nederland ook shoppen in een van de Franse winkelcentra, namelijk in Lille (Rijssel). Zeker een tip voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *