Shoplog februari 2020 – o.a. H&M, Primark & Die Grenze

Hoi! Ik heb een hele leuke shoplog weer voor jullie! In deze shoplog februari 2020 laat ik jullie mijn meest recente aankopen zien van onder andere de H&M, Primark en Die Grenze. Ik heb namelijk twee middagen goed geshopt in Arnhem. Ik heb echt toffe dingen gescoord. Kijk gezellig mee naar de shoplog februari 2020.

In deze shoplog zie je dus recente aankopen. Bij Die Grenze ben ik goed geslaagd. Het is namelijk een Duitse drogisterij die in Nederland zit. Voor zeer leuke prijsjes kun je daar shampoo’s, douchegels, luchtjes, wasmiddel noem maar op scoren. Zelfs is er eten te vinden. Echt een winkel waar ze van alles hebben. Zo fijn!

Ik heb verder twee keer geshopt in Arnhem. De eerste keer met mijn schoonzusje en moeder. Het was vooral een beetje rondkijken en op zoek naar ‘ onze kleuren’. We hebben namelijk een kleurenanalyse gehad en weten nu welke kleuren ons mooi staan.

De week daarop ging ik met Jolynn shoppen in Arnhem. Zij had broeken nodig en ik ging gezellig mee. Natuurlijk slaagde ik ook! Een middagje shoppen en dan niets kopen…. Dat is lastig voor mij, haha.

Kijk eerst maar eens mee naar al mijn aankopen in de shoplog februari 2020. Veel kijk plezier!

Shoplog februari 2020

Ik ben zeker goed geslaagd zeg. En ook heel erg blij met alle items. Van mijn flarden broek en witte trui komt nog een outfitpost online. Ik heb de combinatie al eens gedragen en vind het echt leuk staan.

Voorlopig heb ik wel even genoeg geshopt, haha. Even rustig aan doen… Binnenkort is het carnaval en dat kost ook geld. En ik ga nog een dagje naar de sauna. Nee, het is wel even goed voorlopig. Hoewel shoppen in de sale altijd verleidelijk is.

Vond je deze video leuk, vergeet dan geen duimpje omhoog te doen en je te abonneren op mijn kanaal! Zie ik je hopelijk weer bij een nieuwe video!

Welk item uit mijn shoplog is jouw favoriet?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1171

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *