Shoplog Engeland: tea, Victoria Secret, Zara & meer

Shoplog Engeland

Hoi! Dat ik naar Engeland ben geweest, is je vast niet ontgaan toch? Mocht je daar nou het één en ander van gemist hebben…. Kijk dan zeker mijn vlogs van mijn vakantie in Southampton terug! Ik heb daar namelijk mijn schoonzusje opgezocht met Thijs. Ze liep daar twee maanden stage ( Kijk vlog 1 en vlog 2 eerst!). Maar je snapt vast en zeker wel dat ik ook geshopt heb daar ;). Vandaar een shoplog Engeland! Ik laat je mijn aankopen zien die ik deed in Southampton.

Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen: shoppen in Engeland is duur…. Eigenlijk is alles duurder daar in Engeland. De shoplog Engeland is dus niet super lang. Ik heb gewoon niet heel erg veel gekocht. Het was best prijzig en we reisden met alleen handbagage. Dus zo veel konden we ook niet mee terug nemen, haha. Maar ik ben wel goed geslaagd hoor! Ik heb zelfs een item gevonden wat goedkoper was dan hier in Nederland, ja ja!

Ik heb onder andere thee geshopt. Engeland is natuurlijk het land van de thee en dat heb ik dan ook gekocht. Verder ben ik bij de Victoria Secret geweest. Ik kocht daar leuke onderbroeken! Verder heb ik wat fashion items gekocht bij de Zara & New Look. En er komen wat leuke souvenirs voorbij. Ik zou zeggen: laten we snel beginnen met de shoplog Engeland.

Shoplog Engeland:

Dat waren de items dan. Ik ben er zeker heel erg blij mee! Met de slangenprintbroek staat ook al een outfit post mee online. Ik ben helemaal in love met die broek, hihi. De thee is mij zeker goed bevallen en daar drink ik regelmatig een glaasje van. En ik kan je mededelen dat Rianne nog een verpakking van de green tea salted caramel thee heeft meegenomen voor mij. Dankjewel!

Welk item vind jij heel erg leuk uit deze shoplog Engeland? Laat een reactie achter! Of heb je zelf wel eens geshopt in Engeland, wat vond je daar van? En vergeet geen duimpje omhoog te doen bij deze video en ben je nog niet geabonneerd op mijn YouTube kanaal? Doe dat zeker ook!

 

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *