Shoplog Centro Oberhausen: DM, New Yorker en Pull & Bear

shoplog Centro Oberhausen

Hoi! Een shoplog Centro Oberhausen! Daar is ie hoor! Vorige week kwam de vlog al online van mijn shopdag in Centro Oberhausen. Samen met mijn moeder, schoonmoeder en schoonzusje ben ik namelijk een dagje wezen winkelen in Centro in Oberhausen. Een leuke en gezellige dag zoals je in de vlog kan zien. Het was voor mij de eerste keer dat we daar zijn gaan shoppen. Ik was nog nooit in Centro geweest. Maar wat groot en mooi daar! Ik keek mijn ogen uit. Natuurlijk heb ik ook wat leuke dingetjes gescoord en mijn schoonzusje Rianne ook. We laten graag onze aankopen zien in deze shoplog Centro Oberhausen van onder andere de DM, New Yorker en Pull & Bear.

Een groot winkelcentrum dat Centro Oberhausen hoor. Echt een aanrader. Natuurlijk is de DM een winkel waar je graag naar toe gaat in Duitsland. Dit is een drogisterij waar je goedkoop make-up, shampoo en noem maar op kan krijgen. Oké niet alles is goedkoop maar veel dingen wel. Daar heeft Rianne flink in geslagen en dat laten we jullie graag zien. Naast drogisterij artikelen hebben we ook kleding geshopt bij de New Yorker en Pull & Bear. Nieuwe kleding is altijd leuk toch?! En voordat we beginnen aan de Duitse artikelen heb ik nog twee items in Nederland geshop die ik jullie graag wil laten zien. Heel veel kijkplezier bij de shoplog Centro Oberhausen!

Shoplog Centro Oberhausen

En? Samen zijn we flink geslaagd of niet? En allemaal voor zeer leuke prijzen! Ik raad je echt aan daar een keer te shoppen. We vonden het namelijk erg mooi, groot en leuk daar. De DM zou ik zeker niet overslaan dan. Zo veel lekkere producten voor een leuke prijs. Met de items van de New Yorker komt zeker een outfit post aan en met de jeans van de Pull & Bear natuurlijk ook, haha. Misschien kan ik daarvan wat combineren. Ik ga daar eens naar kijken. De outfit met het sterrenblouseje van de Bershka staat al online! En volgende week komt er weer een nieuwe video van mij online. Zie ik je dan weer?!

Heb jij wel eens in Centro Oberhausen geshopt?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *