Shoplog Black Friday aankopen! Loavies, H&M en meer.

Hoi! Een shoplog met veel kortingen. Ik laat jullie namelijk mijn Black Friday aankopen zien. Wat scoorde ik allemaal tijdens deze dagen van kortingen? Ik heb één item online besteld en de rest in Doetinchem geshopt in de winkels. We zijn gericht winkels in geweest waar we wat wilden kopen. En we zijn zeker goed geslaagd! Kijk mee naar mijn Black Friday aankopen.

Black Friday is echt steeds meer een groter begrip in Nederland aan het worden. Super leuk vind ik. Het is toch altijd leuk om met korting te shoppen?! Nou weet ik ook wel dat er een beetje met de prijzen gespeeld wordt soms. Maar hé: het geeft een fijn gevoel om iets met veel korting geshopt te hebben toch?!

Online ben ik bij de Loavies leuk geslaagd en voor de rest bij de H&M, Hunkemöller en Rituals. Naar die laatste twee wilden we specifiek gaan. Daarnaast wilden mijn moeder een nieuwe trui. Deze vond ze bij de Only. Daar zag ik dan weer een leuke broek, maar helaas niet in mijn maat.

En zo belanden we nog even bij de H&M om te zien of ze daar een vergelijkbare broek wel in mijn maat hadden. Die was er! Ik laat je in de shoplog zien wat voor soort broek het is en met hoeveel korting ik deze shopte. Bekijk mijn Black Friday aankopen snel.

Shoplog Black Friday aankopen

Vond je deze shoplog leuk? Doe dan een duimpje omhoog en vergeet je ook niet te abonneren. Zo blij je op de hoogte van mijn nieuwe video’s.

Met alle Black Friday aankopen ben ik heel erg blij! De kleding gaat snel voorbij komen op mijn blog in vorm van leuke outfitposts. Vind ik altijd leuk om te doen en heb leuke ideeën. De Rituals parfums staan al mooi in mijn parfumkast en het ondergoed moet ik nog dragen, haha. Komt net uit de was. Haha.

Heb jij nog wat geshopt tijdens Black Friday?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1171

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *