Shein & Hunkemöller shoplog -try-on beelden-

Shein & Hunkemöller shoplog

Hoi! Een super leuke shoplog vandaag: Shein & Hunkemöller shoplog. Een bijzondere combi van online winkels, maar dat maakt niet uit. Ik heb bij beide super toffe items geshopt. Deze laat ik je graag zien in de nieuwste shoplog! Bij Shein & Hunkemöller bestelde ik twee keer wat en zo verzamelde ik alles voor deze Shein & Hunkemöller shoplog.

Bij Shein heb ik halverwege februari al wat besteld denk ik. Dit kwam vrij snel al binnen. Helaas zat één item niet zo fijn en deze wilde ik terug sturen. De verleiding om verder te kijken was groot en ik plaatste een tweede bestelling. Vanuit de eerste bestelling had ik een kortingscode, dus dat was helemaal leuk. De tweede bestelling kwam vorige week binnen.

In de video laat ik je ook aanbeelden van de kleding zien die ik shopte bij Shein. Zo krijg je een beeld hoe de items zitten. Ook het item dat ik terug stuurde. Je zult wel zien waarom…

Bij de Hunkemöller shopte ik in de sale wat items en de tweede keer werd ik verleid door een mooie bh. Zo dus ook twee bestellingen die ik daar geplaatst heb. Van die items heb ik geen aanbeelden, haha. Dat gaan we niet doen.

[shopsuite_snippet id=5649]

Shein & Hunkemöller shoplog

En vond je deze shoplog leuk? Vergeet dan zeker geen duimpje omhoog te doen. Zou ik heel erg leuk vinden. Over de video heb ik enige tijd gedaan. De energie en concentratie is er nog niet helemaal. Maar langzaam komt alles weer op gang en knap ik wel op.

Ik moet uitkijken dat ik dan niet te veel ga doen, dan ben ik dadelijk weer bij af en dat wil ik zeker niet. Voor nu ben ik blij dat ik deze video kon maken en ben ook zeker blij met alle items!

Shop jij ook graag bij Shein?

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *