Schoenen stash 2019 – vooral veel sneakers

schoenen stash

Hoi! In deze video laat ik jullie mijn schoenen stash zien! Het is alweer twee en een half haar geleden dat ik een video maakte met mijn schoenen stash. In die jaren is er wel wat veranderd natuurlijk. Schoenen zijn gekomen en gegaan. Tijd voor een nieuwe stash video dus!

In deze schoenen stash laat ik al mijn schoenen zien. Zomerschoenen, winterschoenen en sneakers. Vooral veel sneakers. Daar heb ik stiekem wel het meeste van in mijn schoenen stash. Sneakers draag ik het hele jaar door en lopen gewoon fijn. Vandaar dat ik daar zeker wel een aantal van heb in mijn stash.

Verder zeg ik nog niet te veel en zou ik zeggen: veel kijk plezier!

Schoenen stash

Vond je mijn video leuk? Doe Eem duimpje omhoog bij de video! Dat zou ik namelijk heel leuk vinden. Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal. Er komt namelijk nog een tassen stash aan en een parfum stash. Ja, altijd leuk!

Ik ben zeker heel blij met al mijn schoenen. Een aantal ervan draag ik eigenlijk niet super veel en zou ik best weg kunnen doen. Maar je weet maar nooit denk ik altijd. Ach en als ze niet te veel ruimte in nemen, kan ik ze best laten staan.

Het nadeel is dat er wel altijd schoenen bij komen en niet veel weggaan dus…. Hoe meer nieuwe sneakers er bij komen hoe sneller ik de oude weg kan doen en andere sneakers voor het stappen kan gebruiken. Hoewel ik dat van veel schoenen weer zonde vind.

Ppff het is wat, haha. Ik denk dat ik maar een aparte kamer voor mijn schoenen nodig ga hebben, whaha. Herkenbaar??? Ach ja, ieder zo zijn of haar hobby toch? En het valt best mee hoeveel schoenen ik heb (toch???).

Ik ben wel benieuwd hoeveel schoenen jij hebt en wat voor schoenen jij veel in je stash hebt? 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1169

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *