Rode blouse met stoere jeans outfit – Primark outfit-

Primark outfit

Hoi! Rood is dé kleur dit seizoen wordt er gezegd. Ik moet je eerlijk bekennen, dat ik deze kleur steeds leuker begin te vinden. Eerst droeg ik niet veel rood, maar nu komen er steeds meer rode items in mijn kast. Eigenlijk best een leuke kleur dus. Bij de Primark zag ik een hele leuke blouse hangen. Verschillende kleuren, waaronder dus rood. Bordeaux rood wel te verstaan. Ik was gelijk verkocht. En ook nog een stoere broek van de Primark erbij en ik heb een leuke outfit bij elkaar! In deze blogpost zie je de outfit met Primark kleding!

Rood rood en nog eens rood. De kleur dus van de herfst en winter. Bordeaux rood vind ik oprecht een mooie kleur, dus toen ik deze blouse zag dacht ik: hebben! Haha. Door de zwarte lijn in het midden, oogt de blouse wat netjes. Door deze met een destroyed jeans te combineren maak ik de outfit wat stoerder. Ik hou daar wel van! Deze grijze jeans komt ook van de Primark net als de blouse. Ik had deze al een tijdje gezien, maar twijfelde. De broek passen en ik was verkocht. Het gescheurde gedeelte vind ik erg vet aan de jeans!

En om het dan nog leuker te maken…. maak ik de outfit weer netjes door mijn veterschoenen. Nette lak schoentje (i call them: secretaresse schoentjes, haha). Deze komen uit Frankrijk, maar dit soort schoenen zie je in Nederland ook heel veel. I love them! Een klein kettinkje en de outfit is af! I know, ik hou van minimalistische kettingen. De roze gouden kleur past leuk bij de bordeaux rode blouse. Check de foto’s van deze outfit die in het lekkere herfstzonnetje zijn gemaakt.

Rode blouse met stoere jeans –  primark outfit-En toen draaide ik mij om en zag een prachtig kunstwerk bij ons in Doetinchem, haha. Altijd leuk om bij te staan ;).

Primark outfit

Veel Primark kleding dus in deze outfit met andere leuke items. De outfit oogt niet eens goedkoop, maar juist leuk! Happy me! De blouse vind ik leuk om voorin in de broek te doen. Anders is deze best lang. En het staat ook lekker speels. Aan de achterkant is de blouse dus wat langer. Ik vind dat wel leuk De witte sokken zijn ook lekker gematcht bedenk ik mij net, haha. Ach, heeft ook wel wat ;). Een leuke Primark outfit met mooie herfstkleuren en een stoere jeans.

Wat vind jij van de Primark outfit? 

Misschien is dit ook leuk?

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *