Portugal shoplog: Stradivarius, Lefties & meer

Portugal shoplog

Hoi! Daar is dan de Portugal shoplog. Na alle vakantievlogs van onze avonturen in Portugal is hier dan dé shoplog! Samen met Rianne laat ik zien wat we allemaal gekocht hebben in Portugal. Veel kleding, accessoires en leuke souvenirs konen voorbij. Veel kijk plezier!

Heb je de vlogs van mijn vakanties gemist en wil je deze terug kijken? Die vind je op mijn YouTube kanaal. We hebben zo veel toffe dingen gedaan tijdens de vakantie. Denk aan: dolfijnen spotten, een buggytour en zwemmen in zee met hoge golven.

Er stond ook een dagje shoppen op de planning. Ik denk dat een groot gedeelte van de shoplog tijdens die dag shoppen gekocht is. We zijn namelijk in een winkelcentrum geweest met meer dan 300 winkels! Ja, echt zo groot en mooi. Daar hebben we vooral veel kleding gescoord.

Onder andere bij de Berhska, Stradivarius, Lefties en Primark. Vooral de eerste drie winkels zijn zo gaaf daar. Ik kan daar echt uren in rond lopen, haha. De Lefties zou echt ook naar Nederland moeten komen. Zo veel toffe kleding. Love it!

Verder hebben we nog wat in kleine stadjes aankopen gedaan en wat souvenirs. Ohja en wat beautyproducten met Cannabis. Meer zeg ik lekker niet en moet je maar kijken in de Portugal shoplog.

Portugal shoplog

We zijn echt super blij met onze gekochte spullen. Vooral het spijkerpak en de sneakers zijn echt zo gaaf. De sneakers zitten zo fijn en ik heb ze al vaak gedragen. Krijg ook veel leuke complimenten erover. Ik ga naar The Lion King film en ik weet al welke schoenen en shirtje ik dan aan doe, haha.

Voorlopig hebben we wel even genoeg geshopt zal ik maar zeggen…. Mhh we blijven vrouwen. Lastig hoor, haha. Deze spulletjes doen ons in ieder geval denken aan een leuke vakantie en we dragen ze met plezier!

Welk item uit de Portugal shoplog vind jij erg leuk? 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

13 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *