Panterprint rok & Honestly shirt outfit

panterprint rok

Hoi! Ik heb een hele gave nieuwet panterprint rok. We zitten nu in de zomerperiode en dan kan ik nog wel eens warm zijn. Op school is het dan ook zeker warm en dan is een luchtige rok wel lekker om te dragen. Ik zag deze rok bij Paisley Concept in Winterswijk. Ik heb inderdaad bij deze winkel gewerkt, maar dan in Doetinchem. Laatst heb ik daar een dagje geholpen en kon ik het niet laten om wat te kopen…. Een hele fijne en handige rok!

Panterprint rok

Op school kan ik namelijk niet een van die korte broekjes en rokjes komen. Dat is niet zo netjes. Maar om nou met dat hele warme weer een lange broek aan te doen, is ook niet alles (I know, de schoolvakanties zijn nu wel begonnen, maar voor volgend schooljaar is de rok heel handig!). Een lange rok is een ideale oplossing. Nou heb ik er al eentje van NA-KD. Maar een fijne langere rok erbij is zeker handig.

panterprint rok

panterprint rok

panterprint rok

Toen ik aan het helpen was in de winkel, viel mijn oog al op deze panterprint rok. Het is eigenlijk meer zo’n wikkelrok. Je wikkelt deze om je middel (of eigenlijk iets hoger), je steekt een touwtje door een lusje en maakt dan een knoop. En zo zit de rok vast. Echt ideaal. Je kan de rok dus zelf zo strak, hoog of laag doen als jij wilt.

De rok is van voor iets korter dan van achter . Ik vind dat een erg leuk detail. Het is een heerlijke luchtige rok en heeft een speelse uitstraling. I love it! En natuurlijk is de print echt iets voor mij. Ik hou gewoon van panterprintjes.

Honestly t-shirt

Op de rok draag ik een wit t-shirt met de tekst: Honestly. Eerlijk dus….Ik ben altijd eerlijk joh, haha. Ach, ik kijk zo nooit heel erg naar de betekenis van een tekst. Tenzij deze heel raar is natuurlijk. Maar ik vond het shirt erg mooi en de tekst wel grappig. En deze staat erg leuk op de rok. Een prima outfit voor een werkdag op school.

panterprint rok

En met warm weer zijn sandalen ook erg fijn om te dragen. Mijn nieuwe sandalen van de Van Haren staan er erg leuk onder.En de sandalen lopen ook zo fijn zeg! Ja, ik ben helemaal blij met deze look. Leuk detail: de foto’s zijn gemaakt in Arnhem. Maar nu denk je: waar dan?

panterprint rok

Op het dak van het Musis parkeergarage, haha. De luncht zag er zo gaaf uit, dat ik hier wel foto’s wilde maken. Super gaaf!

Wat vind jij van mijn panterprint rok?

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *