Pantalon outfit #2 casual met een Amerikaans tintje

pantalon outfit

Hoi! Daar is de tweede pantalon outfit! Mocht je de eerste outfit met mijn nieuwe pantalon gemist hebben? Kijk deze dan HIER terug. Daar zie je een sportieve look met mijn nieuwe pantalon. In deze outfit meer een casual look met een Amerikaans tintje. Deze nieuwe pantalon komt trouwens van de Vero Moda en kocht ik in de sale . De pantalon kostte nog maar €17,50! Een leuk bedrag voor een broek die ook nog eens perfect zit. Ik ben er helemaal happy mee. Kijk mee naar de tweede pantalon outfit en ontdek het Amerikaanse tintje in deze outfit!

De nieuwe pantalon zit echt zo fijn! Het is een donker blauwe broek met aan de zijkant een rode streep. Zo leuk! Mijn zoektocht naar een pantalon met een rode streep had ik al aan tijdje. Toen ik deze broek aan deed was ik verkocht! De lengte is goed, hij zit niet te strak of te los en aan de bovenkant zit een touwtje. Zo kan ik de broek strakker aantrekken zodat deze goed zit. En het staat ook nog eens sportief.

Hoe combineer ik de pantalon nu dan? Met een spijkerjasje die ik al best een lange tijd in de kast heb hangen. Deze komt van de Primark en kan ik wel eens 3 jaar geleden gekocht hebben . Maar deze blijft gewoon leuk en makkelijk te combineren. Het is best een lichte spijkerjas en een wat korter model. En hier zit meteen het Amerikaans tintje in…. De Amerikaanse vlag zit verwerkt in het spijkerjasje. Op de achterkant en bij de schouders zie je details van de Amerikaanse vlag. Super grappig!

Pantalon outfit

pantalon outfit

pantalon outfit

pantalon outfit

De look maak ik verder af met witte sneakers en sieraden van Lucardi. Een zilveren ketting en armbandje met een hartje eraan. Super cute! Het zilver matcht mooi met de details aan het touwtje van de pantalon. Ja, het is maar waar je op let, haha.

pantalon outfit

pantalon outfit

pantalon outfit

pantalon outfit

Ja, een leuke casual outfit. Het lichte jasje steekt leuk af tegen de donkere pantalon en de rode streep komt goed naar voren zo. Ik hou daar wel van. Een outfit die ik zeker vaak ga dragen. Ik word er blij van zoals je op de foto ziet:

pantalon outfit

Wat vind jij van deze pantalon outfit met een Amerikaans tintje erin? 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

30 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *