Pantalon outfit #1 Sportieve look

pantalon outfit

Hoi! Het leek mij wel eens leuk om een andere draai te geven aan mijn outfit posts! De aankomende drie weken komt er een outfitpost online met dezelfde pantalon! Wat ga je hier dan precies mee doen Merle? Nou, ik heb namelijk een pantalon in de sale geshopt en deze zit gewoon zo mooi en goed! Toen ik thuis kwam, dacht ik alleen: waar kan ik deze pantalon allemaal mee combineren? Nou heb ik drie leuke combinaties gevonden met deze pantalon. Vandaag laat ik de eerste pantalon outfit zien!

Waar heb ik dan deze nieuwe pantalon gescoord? Bij de Vero Moda. De pantalon was namelijk afgeprijsd naar €17,50 ! Ik was helemaal blij toen ik de pantalon aan had en zag hoe goed deze zat. De lengte was prima en doordat ik hem kon aantrekken met een touwtje aan de bovenkant zit ie gewoon perfect. Happy me!

Pantalon outfit #1

pantalon outfit

De pantalon combineer ik in deze eerste outfit met een chille trui. Deze kleur trui past namelijk precies bij de lijn die over de pantalon loopt. Hoe grappig is dat?! De lengte van de trui past perfect op de pantalon en het staat gewoon leuk. Deze trui komt van de Primark en heeft een leuk detail aan de bovenkant. Verder is het een ‘gewoon’ gebreide trui die nog eens lekker warm is.

pantalon outfit

pantalon outfit

pantalon outfit

Maak de outfit af

En natuurlijk kunnen wat sieraden niet ontbreken bij een outfitpost van mij! Ik draag een klein kettinkje die niet al te opvallend is, omdat de bovenkant van de trui al vrij druk is. En ik draag een armbandje van Daily Inspirations met de tekst: ‘Live in the moment’. En onder deze outfit kon maar één paar schoenen: mijn witte sneakers van de Van Haren. Dit maakt de look lekker sportief.

pantalon outfit

pantalon outfit

pantalon outfit

Dit is dus de eerste pantalon outfit in het rijtje. Er volgen er nog twee. Ik duik dus weer mijn kledingkast in op zoek naar items die leuk staan bij deze pantalon. Maar dat lukt zeker, want het is een makkelijke kleur broek. Het ding is alleen het rode lijntje aan de zijkant…. niet alles matcht met die kleur. Maar hé , daar kom ik uit wel weer uit, haha.

Volgende week zie je weer een nieuwe pantalon outfit post!

Wat vond jij al van deze eerste pantalon outfit?

Misschien is dit ook leuk?

12 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *