Paisley Concept – mijn nieuwe werk-

Paisley Concept

Hoi! Zoals je al weet ben ik begonnen aan mijn werkende deel van mijn leven. Geen student meer, maar een werkend persoon. En dat bevalt mij tot nu toe goed (er zal vast een moment komen dat ik zeg: was ik maar weer student). Ik werk ongeveer twee of drie dagen als invalleerkracht. Als een leerkracht ziek is, dan val ik in. Maar naast dit werk, werk ik ook nog bij Paisley Concept. Een kledingwinkel in Doetinchem. Het leek mij wel leuk om jullie wat meer van deze winkel te laten zien!

Paisley Concept

Paisley Concept is een dameskleding winkel die zich grotendeels richt op de 40 plus vrouw. Hoewel ik er ook goed kan slagen, haha. Voor iedere leeftijd is er wel wat te vinden. Paisley Concept is voor mij geen onbekende winkel. Iets meer dan een jaar geleden heb ik namelijk bij Paisley gewerkt. Een andere winkel van hen. Die moest helaas dicht. Gelukkig bleef Paisley Concept wel bestaan! En hier zochten ze nieuwe verkoopmedewerksters. En daar was ik weer!

Paisley Concept

Paisley Concept

Maar naast kleding is er nog meer te vinden in de winkel. Woonaccessoires! En die zijn leuk zeg om te kopen of om cadeau te doen. En de woonaccessoires worden steeds meer uitgebreid. Een mix van kleding en woonaccessoires dus. En daarnaast ook andere accessoires zoals: sjaaltjes, tassen, portemonnees en riemen. En allemaal net even wat anders dan bij een groot winkelketen als H&M of The Sting.

Paisley Concept

Paisley Concept

Werken in de winkel

Het werken daar vind ik heel leuk en gezellig. Een praatje maken met de klanten en hen advies geven. Daar draait het natuurlijk allemaal om. Nu zijn de maanden januari en februari wel wat rustig. In de stad zijn weinig mensen te bekennen. De baas weet dat en zegt al: ‘vanaf maart is dat minder.’ Gelukkig maar!

Paisley Concept
Mijn domein: de kassa, haha.

Paisley Concept

Paisley Concept

Maar er zijn ook andere werkzaamheden die ik doe in de winkel: poetsen, kleding recht hangen en stofzuigen. Ja dat hoort er ook allemaal bij. Niet heel erg hoor. Het leukste vind ik wel het helpen van de klanten. En wie weet ga ik straks nog wat meer doen met de social media van de winkel. Daar heb ik met de baas al over gesproken.

Op de Facebook van Paisley Concept vind je trouwens foto’s van mij in de nieuwe voorjaarskleding. Die is namelijk binnen gekomen. Zo leuk en vrolijk! En verder zeggen de foto’s van de winkel wel genoeg denk ik zo.

Paisley Concept

Paisley Concept

Ik zou zeggen: als je een keer in Doetinchem bent, kom een keertje langs! Ik werk vaak op de dinsdag, woensdag of donderdag. Vaak werkt Roos één van deze dagen en ik de andere twee. Wie weet zie ik je wel een keer!

Zou jij hier willen shoppen?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1199

17 reacties

  1. Wat leuk, nooit geweten at er ook winkels zijn voor 40+, daar moet ik heen 🙂 Ik kan me voorstellen dat het hartstikke leuk is om in een winkel te werken en dan wil je ook zeker wel wat te doen hebben. Na deze rustige maanden zal het wel weer drukker worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *