Leren mom jeans outfit – paarse vest-

Hoi! Weet je nog? Er was eens een tijd dat we konden shoppen in echte winkels. Haha nee grapje. We zitten pas iets meer dan één in deze Lockdown en ik word er nog niet gek van hoor. Online winkelen is ook prima te doen. Plus: in deze tijd ook veel beter. Maar even terug toen het Black Friday was. Daar kocht ik in de sale (in een winkel) deze gave items en daarom hier mijn leren mom jeans outfit!

Kortingen bij H&M

Bij de H&M was er ook sale. Net als in alle winkels eigenlijk tijdens Black Friday. Ik was al een tijdje op zoek naar een leren mom jeans. Of in ieder geval een leren broek met een beetje een lose fit model. Had er al een bij de Primark aangehad, maar was een kansloos idee. Die broek zat echt niet mooi.

Bij de H&M eentje proberen. Ik dacht al: zal ook wel niks worden… Maar integendeel: deze broek zit echt leuk! Een super mooi mom jeans model. De broek is wel wat korter hierdoor. Wanneer je er schoenen onder draagt zie je er niks van, maar zodra ik ga zitten dan komt de broek een stuk hoger. Naja…. ik erger mij daar niet zo aan.

Tijdens de zoektocht in de H&M naar deze leren mom jeans zag ik ook nog een super gaaf paars vestje. Ik heb ooit in het begin van dit jaar een kleurentest gedaan. Daar kwam uit dat ik een wintertype ben en felle kleuren mij mooi staan. Deze kleur paars zat in de kleurenwaaier.

leren mom jeans outfit

Laat ik dat eens proberen dacht ik. En ja joh: het vestje staat echt super leuk! De kleur vind ik zo gaaf! Het is een wat oversized model. Dit is een XS en valt al vrij groot. Je hoeft deze dus zeker niet te groot te kopen.

Leren mom jeans outfit

Het paarse vestje staat ook super leuk op de mom jeans en zo is de leren mom jeans outfit compleet! Deze combi is erg leuk op elkaar, maar natuurlijk zijn de items ook los van elkaar te combineren.

De foto’s hebben Thijs en ik gemaakt op het skatepark voor ons appartement. Ik dacht: laat ik stoer doen en van een schans af springen. Echt: top plan, haha. Levert een zeer charmant shot op moet ik zeggen…..!

leren mom jeans outfit

leren mom jeans outfit

Maar met de leren mom jeans outfit ben ik erg blij. Een casual look om ten alle tijden te dragen in de winter. Daarnaast staat het vestje ook leuk op mijn zwarte flared pants en op een spijkerbroek natuurlijk ook. De leren mom jeans is echt een toffe toevoeging in mijn kast en deze kan ik met veel jasjes ook leuk combineren.

leren mom jeans outfit

Zeer fijn dat ik tijdens Black Friday even de H&M in liep en voor 36 euro deze twee items scoorde. Volgens mij was het vestje iets van 12 euro en de broek dus iets van 24 euro. Yeah, super blij ermee!

leren mom jeans outfit

Wat vind jij van de leren mom jeans outfit?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *