Oversized sweater outfit – black with black

oversized sweater outfit

Hoi! Een oversized sweater is altijd fijn toch? Je ziet het steeds meer in de winkels en ik begin deze trend steeds leuker te vinden! In mijn kast liggen al wat oversized sweaters. Bijvoorbeeld deze van de Stradivarius. In deze oversized sweater outfit post zie je nog een andere grote trui die ik laatst heb gekocht. Deze sweater heb ik gekocht in de winkel waar ik werkte, de Paisley in Doetinchem. Ben je ondertussen benieuwd geworden naar deze grote trui en hoe ik deze combineer? Bekijk de foto’s van de oversized sweater outfit en let op mijn leuke detail!

Grote trui

Mijn oversized sweater outfit bestaat dus uit een lekkere grote trui. Deze komt van de Paisley in Doetinchem. De winkel zit nu dicht dus deze sweater kun je daar helaas niet meer kopen….  Eigenlijk twijfelde ik eerst of ik de trui wel zou kopen. Hij is namelijk best groot! Ik dacht : eigenlijk te groot voor mij….. Totdat ik mijn moeder in de winkel had en zij deze trui in het bordeaux rood aantrok. Hij zat haar eigenlijk best leuk!

Nou zijn mijn moeder en ik ongeveer even groot, dus ik trok de trui in het zwart aan. En hij zat leuk!!! Oké, de trui is wat groot bij mij, maar dat hoort natuurlijk ook bij een oversized sweater. En ik vind het heerlijk zitten. Echt super grappig dat deze trui zo lekker groot en wijd zit. Love it! Het lijkt een beetje een slobber trui, maar valt mee vind ik. Ik vind dat effect wel grappig. De trui is trouwens grof gebreid, wat ik heel gaaf vind. Het is wel een trui om bij op te passen dat je niet overal blijft haken. Be careful!

Daaronder draag ik dan een strakke jeans met verfspetters en een gat bij de knie. Vond dat contrast wel grappig. Dan draag ik daar mijn zwarte laarsjes van de Van Haren onder. Dit maakt de outfit wat stoerder. De trui heeft trouwens ook een leuke vorm. De achterkant is langer dan de voorkant. De onderkant is wat rond en loopt rond langer door naar achteren.

Oversized sweater outfit

oversized sweater outfit

oversized sweater outfit

oversized sweater outfit

We doen alles voor de oversized sweater outfit foto’s , haha. Jas uit en gaan! Haha. Op mijn lippen draag ik trouwens een lipgloss van Maybelline New York , Vivid Matte Liquid (nr. 45 possesd plum). Een mooi rood kleurtje met een paarse gloed. Vond het wel wat hebben bij deze outfit.

oversized sweater outfit

oversized sweater outfit

oversized sweater outfit
Haha, x benen.

oversized sweater outfit

oversized sweater outfit

En let op het detail! De trui heeft een V hals en laat ik nou net ook een kettinkje hebben met een V. Haha, ik vond het wel grappig. Matching items.

oversized sweater outfit

oversized sweater outfit

oversized sweater outfit

De foto’s zijn gemaakt in het Sonsbeek park in Arnhem. Echt een mooi plekje om foto’s te maken. Wel een beetje frisjes zo zonder jas, maar we hebben het ervoor over! Deze oversized sweater ga ik zeker vaak dragen. Hij zit lekker en is ook nog eens fijn warm. Natuurlijk wel wat tochtgaatjes, doordat hij grof gebreid is. Maar daar kunnen we mee leven. Een zwarte trui had ik ook nog niet echt, dus dat vind ik ook wel eens leuk. En zwart is altijd goed! De trui kan ik leuk combineren met een spijkerbroek, maar ook met een grijze of rode broek. Genoeg mogelijkheden!

Wat vind jij van de oversized sweater outfit? 

 

Misschien is dit ook leuk?

18 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *