Outfits on Venice Beach – Lifeguard outfit en croptop.

outfits on Venice Beach

Hoi! Tijdens mijn vakantie in Los Angeles ben ik op mooie plekken gekomen en prachtig voor outfit foto’s! Natuurlijk heb ik daar ook nieuwe kleding gescoord. Deze kon je al zien in de afgelopen Los Angeles fashion shoplog. En tja, bij nieuwe kleding horen nieuwe outfits! En in Los Angeles zijn daar super mooie plekken voor om deze vast te leggen. Vaak zijn dat ook op de meest spontane momenten. Zoals bij deze outfits on Venice Beach. Die ochtend had ik een outfit aangetrokken. Leuk voor outfit foto’s dacht ik. Totdat ik op Venice Beach een leuk shirt kocht en daar werden spontaan outfit foto’s meegemaakt. Twee outfitfoto’s in één post!

Venice Beach was tijdens onze vakantie eigenlijk het eerste uitstapje dat we maakten. Dat zie je in de eerste Los Angeles vlog. En op Venice Beach zijn er tal van mooie plekken om outfit foto’s te maken. De eerste outfit die ik aanhad is met een croptop en een lange rok. Ofja, lange rok. Deze komt tot ongeveer op mijn knieën. Daarop draag ik een gestreepte croptop en een spijkerjasje. Wanneer het een beetje hard begon te waaien deed ik deze eroverheen. Daaronder draag ik mijn geliefde Birkenstock slippers. Deze lopen zo fijn!

Kijk eerst maar eens mee naar de eerste outfit van outfits on Venice Beach. Hier zijn niet heel veen foto’s van gemaakt, want al gauw ging ik over naar een andere outfit die je zo gaat zien. De palmboom waar deze foto’s gemaakt zijn, vind ik echt super gaaf!

Outfit croptop on Venice Beach

outfits on Venice Beach
De rok is van de Only en de croptop van de Primark.
outfits on Venice Beach
En het spijkerjack van de Stradivarius!

outfits on Venice Beach

outfits on Venice Beach

En toen kwam ik een geniaal shirt tegen! In de vlog kun je al zien hoe we daar aan zijn gekomen. Rianne (mijn schoonzusje) had een gave Venice Beach trui gezien. Doordat zij deze kocht kregen we een t-shirt gratis en hoefden we alleen de tekst te betalen die we erop wilden laten drukken. En daar zag ik een gave opdruk: Lifeguard Venice Beach. En voor 15 euro had ik een gaaf shirt in een kindermaakt, haha. De ‘gewone’ maten waren te groot voor mij. Het shirt stond nog best leuk op de zwarte rok en daarna kwam het hoor…

We zagen een super schattige gekleurd Lifeguard huisje. Perfecte match met mijn t-shirt en daar zijn deze outfit foto’s ontstaan. Kijk mee naar de tweede foto’s van outfits on Venice Beach!

Lifeguard outfit on Venice Beach

outfits on Venice Beach

outfits on Venice Beach

outfits on Venice Beach

outfits on Venice Beach
Samen met mijn schoonzusje Rianne :).

outfits on Venice Beach
Het waaide wel erg goed die dag.

outfits on Venice Beach
Als een echte Lifeguard op de uitkijk, haha.

outfits on Venice Beach
En lekker uitwaaien, haha.

outfits on Venice Beach

outfits on Venice Beach

Dat waren dan de outfits on Venice Beach. Een spontane actie en de foto’s zijn nog erg leuk geworden ook! Er zullen nog meer outfit foto’s volgen die in Los Angeles gemaakt zijn. Maar dit zijn dus de eerste! Lekker vrolijk en gek, hihi. Het lifeguard shirt ga ik ook zeker vaak in Nederland dragen. Een leuk aandenken aan een te gekke vakantie!

Wat vind jij van de Outfits on Venice Beach?

P.S. Ik wil de fotografe: Brigitte bedanken voor het maken van de mooie foto’s!

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1150

13 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *