Outfits of the week: jeans and shirts time!

outfits of the week

Hoi! Vandaag een outfits of the week video! Jep, de titel zegt het al: ik ga je laten zien welke outfits ik één week heb gedragen. En dan zijn het met namen outfits die bestaan uit een jeans en een shirt. Ik had daar blijkbaar zin in denk ik, hihi. Ik ben ook wel een type dat graag een leuke jeans draagt met een shirt daarop. Een jasje erover heen kan ook nog en klaar! Maar in deze video laat ik je wat outfits zien die ik de afgelopen tijd heb gedragen!

Ik heb al eens eerder een outfits of the week video gemaakt. Die stond vooral in het teken van zomerse outfits. Daarna heb ik dat eigenlijk niet meer gedaan, ‘een outfits of the week video’ gemaakt. Eigenlijk best jammer, want ik vind dat altijd leuk om te zien bij andere en ook leuk om te maken. Maar nu had ik er lekker tijd voor en genoeg leuke inspiratie voor outfits. Het was die tijd een beetje warm, maar ook niet zo warm om in een shortje en hemdje te lopen. Een beetje van dat tussenweer. Behalve in het weekend. De zaterdag en zondag outfit is wel lekker zomers! Kijk gezellig mee naar de outfits of the week!

Outfits of the week

En? Waren het een beetje leuke outfits? Ik hoop het, hihi. Onder de video in de beschrijving staan de winkels waar ik de kleding vandaan heb. Een aantal items komen uit Amerika! In het i’tje in de video kun je die video vinden (de fashion shoplog van Amerika) . En nog meer video’s/ artikelen die met de kleding te maken hebben. Nog meer leesvoer en kijkvoer (zeg je dat zo?!) zou ik zeggen.

Verder zou ik het leuk vinden als je de video een duimpje omhoog geeft en je abonneert op mijn YouTube kanaal! En ik ben benieuwd welke outfit jij het leukst vind! Laat een reactie achter!

 

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1192

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *