Outfits of the week 2020 – thuis zitten outfits-

Hoi!  In deze video laat ik jullie mijn outfits of the week zien. Wat heb ik afgelopen allemaal gedragen terwijl ik gewoon thuis zit. Ik begin vorig weekend toen het Pasen was en eindig bij afgelopen vrijdag. Het weer was elke dag een verrassing en vandaar dat ik ook echt verschillende looks heb. Kijk je gezellig mee naar mijn outfits of the week?

Ik deel natuurlijk wel vaker outfit foto’s op mijn blog. Vaak met items die ik net nieuw heb. Maar ik heb natuurlijk veel meer in de kast hangen, haha. In deze video zien jullie dan ook nieuwe, maar ook wat oudere items uit mijn kast. En zo combineer ik weer eens wat andere dingen met elkaar.

Het weekend begon met erg mooi weer, vandaar wat meer zomerse outfits. Twee Paasdag was al een stuk frisser. Maar ik blijf in thema Pasen met een zeer vrolijke outfit. Daarna werd het langzamerhand weer wat mooier weer en kon ik wat zomerse outfits aan.

Outfits of the week

En vond je mijn video leuk? Vergeet deze geen duimpje omhoog te geven. Zou ik heel erg leuk vinden. En abonneer je dan gelijk op mijn kanaal.

Veel items zijn nu niet meer te krijgen denk ik. De dingen uit Amerika gaan natuurlijk al helemaal lastig, maar de items van NA-KD zijn vrij recent, dus wie weet staan die nog op de site.

Een video met veel verschillende outfits en items. Ik moet je zeggen dat ik nu meer rokjes en jurkjes draag. Deze draag ik naar mijn werk niet vaak, maar nu ik thuis werk, draag ik deze makkelijker. Je zit toch meer op je stoel en op school moet je bukken en weet ik het wat. Dan is een broek toch makkelijker.

Ik ben wel benieuwd of jij je elke dag ook weer leuk aankleed of dat je juist denkt: wat makkelijks is ook wel prima. En welke outfit van mijn outfits of the week vind jij het leukst? Laat een reactie achter!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *