Outfits met witte blazer & gekleurde tops

Hoi! Ik heb in mijn vakantie wat geshopt. Daar kocht ik onder ander een nieuwe witte blazer en vrolijke tops. In mijn hoofd had ik deze alweer gecombineerd, haha. Vandaar de outfits met witte blazer. Met het mooie weer zijn deze tops ideaal te ¬†combineren. Ik laat ze je graag zien en kom in de lente sfeer met de vrolijke foto’s in een parkje ergens in Gendringen. De topjes zijn trouwens een goede budget tip!

Outfits met witte blazer

Tijdens mijn shopsessie in Zwolle met Karlijn scoorde ik een witte blazer van de Bershka. Ik was al een tijdje op zoek naar een oversized blazer. En dan een witte…. Best een gevaarlijke kleur. Gewoon netjes mee omgaan en oppassen denk ik dan. Ik kan je alvast zeggen: na deze outfit foto’s gemaakt te hebben, zit de blazer al in de was, haha. Daar is een wasmachine voor zullen we maar zeggen.

De witte blazer kan ik overal mee combineren en dat vind ik zo fijn. Ik ben een ‘jasjes-mens’ en draag graag spijkerjacks en andere jasjes. Ook zo af en toe een blazer maar heb er niet heel veel. Daar komt nu verandering in met deze witte blazer. Super leuk voor de lente en zomer. De zwarte knopen zijn een leuk en opvallend detail. I love it. De blazer kost 46 euro. Blazers zijn nu eenmaal wat prijziger. Maar dan heb je ook een mooi jasje!

outfits met witte blazer

Groene top

outfits met witte blazer

Daaronder wilde ik een groene top. Groen is helemaal in en ik vind de kleur ook erg leuk.Ik heb al twee groene items maar draag ze niet heel vaak. Een tijdje terug heb ik een groene flared gekocht en sinds dien ben ik helemaal in to the green, haha (zoals ze bij Lingo roepen: grooeeeen). Bij de New Yorker zag ik topjes in super veel gezellige kleuren. Ook groen. De tops kwamen mij bekend voor.Vorig jaar scoorde ik ook al van dit soort topjes bij de New Yorker. Deze heb ik toen best veel gedragen in de zomer.

Ik wist dus dat ze lekker zitten. Wel voor de zekerheid even passen. De groene top is van een iets andere stof dan de oranje. De oranje is wat strakker en sluit meer aan. De groene zit iets losser. Beide erg fijn hoor. Het zijn crop topjes maar niet zo heel erg cropped. Ik raad je wel aan een maatje groter te kopen. Ik heb beide in een maat m dan vallen ze iets langer en minder strak. Voor mij wat fijner.

Oranje top en jeans

En houd je vast…. deze tops kosten… jawel: vier euro per stuk! Hoe dan?! Dat is toch zeker een koopje. Een goede budget tip voor een vrolijke top. De oranje top is trouwens echt oranje. Thijs zei al bij het maken van de foto’s: ‘wow, fel aan de ogen’.

Deze staan erg leuk onder een blazer zoals je ziet maar zijn ook zo leuk te combineren. Bij deze outfits met witte blazer heb ik ook nog een nieuwe jeans aan. Deze komt ook van de New Yorker. Het is een lichte mom jeans. Ook deze heb ik al in een grijze variant en wist dus dat deze fijn zit.

outfits met witte blazer

Voor 20 euro heb je een fijne broek moet ik zeggen. Het is natuurlijk geen topkwaliteit maar voor zo als jeans erbij is deze top. De lichte wassing vind ik erg leuk en mooie. Een fijne lente/zomer jeans. En helemaal leuk te combineren met deze outfits met blazer en gekleurde tops.

outfits met witte blazer

De groene top vind ik het leukst bij de witte blazer combineren. Misschien zou ik bij de oranje top een zwarte blazer of leren jasje doen. Maar ook dit is een leuke combinatie. Ik ben er helemaal blij mee. Super fijne en goedkope topjes om overal mee te combineren. Love it! 

outfits met witte blazer

Wat denk jij van de outfits met witte blazer?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *