Outfit post: netjes met streepjes outfit

netjes met streepjes outfit

Hoi! Een outfit post die netjes is. Dat zou je misschien niet zo één twee drie verwachten bij mij. Toch is deze outfit post een beetje netjes. Of althans de broek is netjes. Deze broek komt namelijk uit Frankrijk en ik vind het zelf een nette broek. Maar natuurlijk wel een hele leuke broek! Om de outfit niet al te netjes te maken heb ik de broek wat speels gestyled. In deze post zie je de  ‘netjes met streepjes’ outfit (hoe style ik een nette broek) en waar je dit soort broeken nog meer kunt krijgen.

De pantalon komt dus uit Frankrijk en is donkerblauw. De stof voelt echt heel bijzonder aan, zoals mijn vriend het omschrijft: als crêpepapier. De zakken van de pantalon hebben een leuk gouden detail. En een leuk riempje om de pantalon helemaal af te maken! Een nette broek, die ik style met een gestreepte top. Een ketting met een camera eraan om een speels effect toe te voegen. De schoenen die ik draag vind ik erg gaaf onder de pantalon staan. Het zijn sleehakken met een soort van riet. Matcht heel erg mooi! Kijk mee naar de foto’s waarop mijn ‘netjes met streepjes’ outfit duidelijk te zien is.

Outfit post: netjes met streepjes outfit

netjes met streepjes outfit

netjes met streepjes outfit

netjes met streepjes outfit

netjes met streepjes outfit

netjes met streepjes outfit

netjes met streepjes outfit

netjes met streepjes outfit

Op zoek naar zo’n pantalon?

Ook op zoek naar zo’n pantalon? En geen zin om daarvoor helemaal naar Frankrijk te gaan (kan ik mij voorstellen, haha, hoewel…. leuk vakantietripje). Op de site van Esprit ben ik ook van deze pantalon broeken tegengekomen. Deze lijken best wel op de blauwe die ik heb. En ik heb verder gekeken op de site en er zijn ook leuke tops en vesten om op te dragen. Deze trui hieronder lijkt mij ook heel erg leuk op de pantalon. Wit vind ik sowieso heel mooi staan op donderblauw.

 

De pantalon heb ik al eerder gestyled met een witte blouse. Hier is ook al een artikel van online gekomen. Deze foto’s zijn samen met mijn schoonzusje gemaakt.  De pantalon zit echt heerlijk en ik ben echt blij met dit fashion item! Het is makkelijk en leuk te combineren en zit net even wat anders dan een jeans. Je kan de outfit netjes maken, of juist wat speelser. Oftewel: je kan er vele kanten mee op!

Wat vind jij van de netjes met streepjes outfit?

Misschien is dit ook leuk?

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *