Outfit post: Jurkje boven op de berg

Hoi! Een outfit post boven op een berg. Waar gaat dit dan heen? Nou naar Frankrijk. Wie mijn blog een beetje heeft gevolgd, heeft gezien dat ik op vakantie ben geweest naar Frankrijk. Eerst één week in Zuid-Frankrijk en daarna een week in midden Frankrijk. Er zijn daar natuurlijk prachtige locaties om outfit foto’s te maken. In Zuid-Frankrijk is de post daarvan al online. Maar ook in midden Frankrijk zijn er veel foto’s gemaakt! Dit is er daar één van. Boven bij een kapelletje in Savault (het dorp waar wij verbleven) zijn er foto’s gemaakt van mij en mijn nieuwe jurkje. Kijk je mee?

De outfit post foto locatie in Savault


Wil je meer weten over deze plek en de klim er naar toe? Bekijk dan deze vlog van mijn vakantie. Het was die dag lekker warm, dus we kwamen zwetend aan, haha. Even afkoelen, genieten van het uitzicht en daar kwam mijn vriend met de camera aan. Een prachtplek om mijn nieuwe jurkje op de foto te zetten voor een outfit post! Waar komt dit jurkje dan vandaan? Ook uit Frankrijk! Haha. Frankrijk kent hele grote winkelcentrums met grote winkels. Een van die winkels is mijn favoriete winkel in Frankrijk geworden: de Kiabi. Het is een beetje een mix van Primark en H&M denk ik. De prijzen liggen net wat hoger dan de Primark, maar de kwaliteit is beter (meer H&M).

Een feest voor mij dus hihi. Dit jurkje viel mij gelijk op. Ik heb niet veel jurkjes en wilde er graag één bij aangezien ik erachter ben gekomen dat het mij best leuk staat. Mijn moeder vond dit jurkje ook al gelijk gaaf. Beide liepen er mee het pashokje in en daarna stonden we samen aan de kassa om ze af te rekenen, haha. Best grappig dat mijn moeder en ik hetzelfde jurkje hebben. Ik vind dat helemaal niet erg, maar juist leuk!

Het Kiabi jurkje

Het is dus een zwart jurkje met een soort wit gemêleerd printje. Moeilijk te omschrijven, maar staat erg leuk. Het heeft korte mouwtjes en valt boven mijn knie. Het jurkje is van katoen en sluit mooi aan. En dat voor de prijs van 8 euro! Onder het jurkje draag ik sneakers. Dit maakt de outfit wat stoerder (en het liep fijn naar de ‘hoge berg’ ). Sandaaltjes eronder staat ook leuk! Een klein hartjes ketting en een zonnebril en mijn outfit is af!


Tijdens de foto’s maken, maakt Thijs mij ook vaak aan het lachen, haha. Maar even serieus: wat een mooi uitzicht ook!

Met leren jasje

In Nederland hebben wij niet altijd mooi weer. Toch zou ik dit jurkje dan willen dragen. De eerste stap heb ik op deze foto’s al gezegd: sneakers eronder! Ik denk dat onder dit jurkje een panty ook heel mooi staat en een leren jasje. Dat laatste kan ik gelijk testen, want ik had een zwart leren jasje mee. Die gaat ook op de foto. Bij deze foto’s sta ik bij het kapelletje boven op de berg. En het was warm met het leren jasje aan, maar alles voor de foto, haha.

outfit post

Het is echt een leuk jurkje. Staat mooi en zit fijn. En dat voor een klein prijsje. Ik ben blij! De foto’s zijn ook erg mooi gelukt! Thijs kan dat erg mooi :). Naast dit jurkje heb ik nog meer kleding gekocht in Frankrijk. Hier komen natuurlijk ook outfit posts van! En ook deze zijn in Frankrijk gemaakt. Niet op deze hoge berg, maar op andere plekken. Houdt mijn blog dus in de gaten voor nog meer (Franse) fashion in een outfit post.

Wat vind jij van het jurkje?

 

Misschien is dit ook leuk?

15 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *