Outfit post: Girls on Tour – Loavies sweater

Hoi! Time for another outfitpost. Ik heb tijdens de Black Friday het één en ander geshopt. Ook online bij de Loavies. En in deze oufitpost zien jullie wat voor tof item dat is. En hoe ik deze combineer. Shoppen met korting is natuurlijk altijd heel erg leuk. Check de outfit post snel!

Loavies sweater

Ik heb dus een hele toffe nieuwe sweater! Deze is dus van de Loavies en heb ik geshopt met 20 % korting. Dat is altijd leuk toch?! Ik vind dit soort truien echt zo fijn zitten! Het zijn niet hele dikke truien, maar ook niet te dun. Van die daartussen truien, snap ie hem?

Ik draag dit soort truien graag tijdens het werken op school. Vaak krijg je het wel warm op school door het werk. De ramen moeten wel allemaal open voor ventilatie. Dus heel warm is het in school niet. Dan zijn dit soort truien dus ideaal. Van die tussenin truien dus.

Ik heb al een andere sweater met een grijs verwassen effect en een grote print erop. Deze staat ook erg leuk op mijn flared pants. Nu heb ik dus nog zo’n trui erbij en ook deze is top op mijn flared broeken. Toch dacht ik: even kijken hoe deze trui op een jeans staat. Ook harstikke leuk natuurlijk!

outfit post

Outfit post

outfit post

Op een zwarte jeans is de sweater leuk, maar op een ‘gewone’ spijkerbroek ook. Mijn eerste combi vond ik gelijk al leuk: ik heb mijn Straigt leg van NA-KD aangedaan en daarop de sweater. Staat super leuk. Een beetje een chille outfit voor thuis, maar ook om mee de deur uit te gaan.

De print van de sweater vind ik zo stoer. En de tekst matcht wel een beetje met mijn blog: Girls On Tour. De kleur paars vind ik helemaal leuk uitkomen in deze trui. Naast roze vind ik paars namelijk een hele leuke kleur.  En dan staat er ook nog: Los Angeles op. Daar ben ik natuurlijk twee keer geweest. Ja, de trui past gewoon helemaal bij mij. Love it. 

Met een paar zilveren kettingen is de look helemaal af. Ik ben helemaal fan van deze kettingen. Ze staan op zo veel outfits leuk. Yes, helemaal leuk.

De foto’s zijn trouwens in de garage van de Mediamarkt in Doetinchem gemaakt. Een tour door het trappenhuis daar, haha. Handig dat we dit ook op een koopzondag hebben gedaan. Maargoed…… Het was prima te doen, haha. Er liepen niet super veel mensen telkens voorbij. Iedereen bleef misschien hopelijk wel netjes thuis!

outfit post

Ik ben in ieder geval erg blij met deze outfit. De trui is echt zoooo fijn. Zit zo chill. Ik zou hem wel elke dag aan willen hebben. Ik ga de trui maar snel in de was doen, haha. Kan ik er weer snel in chillen.

outfit post

Wat vind jij van de trui en outfit?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1171

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *