Outfit post: flared pants & oversized jacket

Hoi! Een leuke outfit post weer! Zoals je al kon zien, ben ik bij The Musthaves Sample Sale geweest. Daar heb ik veel toffe items gescoord. Helaas niet alles voor dit type weer van het jaar nu. Hoewel… één item wel! Eigenlijk is dat iets om door het hele jaar door te dragen. Ik heb namelijk een gave nieuwe flared pants met een lekker panter printje. I love it! Kijk mee in de outfit post hoe ik deze combineer.

Flared pants lover

Ik ben echt dol op flared pants. Laten we zeggen dat ik er ook al aardig wat heb. Bij de sample sale kwam ik ook een rek met flared pants tegen. Ik dacht dat deze 20 euro waren. Ik nam de leukste mee die ik zag. Bij de kassa kom ik erachter dat deze maar 10 euro was! Wow, dat is helemaal gaaf dan (had ik er maar mee meegenomen, wel met een andere print natuurlijk).

Maar één nieuwe flared pants is altijd leuk! Het printje is namelijk helemaal leuk: panterprint! Jep, ik ben er nog steeds dol op. En ik denk dat deze print altijd nog kan. De stof van de broek is zooooo lekker zacht. Het voelt bijna alsof je een pyjama broek aan hebt. Zo chill.

outfit post

Naast panterprint staan er nog meer items op de broek: sterretjes, hartjes en weet ik het wat voor vlekken. Allemaal in een mooie kleurencombinatie. Ik ben helemaal niet zo van het bruin, maar dit vind ik wel mooi. En ach: eens wat anders is ook leuk.

Outfit post

outfit post

Een flared pants combineer ik graag met een ‘ oversized’ shirt die over de broek heen valt. Ik vind dat altijd erg tof staan. En qua kleurencombi staat mijn ACDC t-shirt hier heel tof op! Dit shirt draag ik zo graag en vaak. Ben er een beetje verliefd op, haha.

De tijd van korte mouwen is nu wel voorbij. Met de koudere dagen draag ik graag spijkerjasjes. En laat ik nou twee gave nieuwe hebben. Deze heb ik een tijdje geleden bij Shein besteld. Eentje daarvan is grijs en de ander is zwart. En die zwarte maakt deze look helemaal af!

Het is een oversized model met hier en daar een scheurtje. Het spijkerjack is ook niet echt helemaal zwart. Het heeft een beetje een ‘vaal’ effect. Ik vind dat juist leuker. De spijkerjack is echt oversized. Dit is een maat XS en valt nog zeer ruim. Ik vind het wel wat hebben hoor. Maar qua oversized is dit wel de max voor mij.

outfit post

Yes, een leuke look weer in deze outfit post. Zeker een combinatie die ik veel ga dragen. Hoewel als het echt koud wordt, draag ik liever een jeans dan deze flared pants. Laat het nog maar lang mooi weer blijven dan!

outfit post

Zou jij zo’n soort outfit dragen: flared pants en oversized spijkerjack? 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *