Outfit overzicht – alle outfits van mij op een rij-

outfit overzicht

Hoi! Vandaag een outfit overzicht. Ik was laatst bestanden op mijn computer aan het opruimen en zag dat ik wel erg veel mapjes heb met outfit foto’s. Voor mijn blog maak ik namelijk graag outfit foto’s. Ik ben niet een echte fashion blogger, maar je vind regelmatig fashion- en outfitposts op mijn blog. Ik ging eens terug en zag wat ik allemaal voor outfits heb gefotografeerd (althans Thijs heeft dat gedaan, haha). Het leek mij wel grappig om wat leuke outfits eruit te halen in een outfit overzicht .

Een outfit overzicht dus. Waar moet ik dan beginnen dacht ik zo? Nou bij de allereerste outfit die ik kan vinden op mijn computer. De outfit komt uit 2016 en de foto’s kan ik ook op mijn blog vinden. Vanaf 2016 had ik namelijk mijn blog Girls-Things al, dus al de outfits die voorbij komen, vind je ook terug op mijn blog. Wie wat bewaard, die heeft nog eens wat zeggen ze toch?! Wil je dus meer foto’s van een outfit zien? Er staat (als er een link van is) een linkje onder de foto.

Laten we eens kijken wat voor outfits ik door de jaren heen allemaal heb gedragen.

Outfit overzicht:

2016


Dit is de allereerste outfit die ik tegen kom. Ik weet nog goed dat ik met Thijs naar de Posbank ging om ‘serieus’ outfit foto’s te maken, hihi. Tja, hier is het allemaal mee begonnen. Het artikel werd goed gelezen en dus besloot ik vaker een outfit post online te gooien. Ik heb de tuinbroek en dat shirt overigens nog wel en draag het nog steeds, hihi.


Dit is mijn eerste outfit post met samenwerking! Deze jumpsuit kreeg ik opgestuurd van een webshop en in Frankrijk tijdens mijn vakantie daar met Thijs heb ik foto’s gemaakt. De jumpsuit draag ik nog steeds heel graag in de zomer!


Deze outfitpost weet ik ook nog goed! Mijn moeder heeft deze foto’s gemaakt, hihi. Erg leuk gelukt en ik ben nog steeds in love met deze broek en top. Beide draag ik nog vaak.

2017


Ik hou van tuinbroeken. Dat blijkt. Ook nu weer een outfit post met een tuinbroek. En een hele leuke dinoblouse waar ik vaak complimenten over kreeg. Super cute!


En dit jumpsuit pak is ook zo tof! En mijn geliefde destroyed spijkerjack. Ik heb het idee dat ik die nooit weg zal doen, haha.


Outfit posts doe ik niet altijd alleen. Ook samen met mijn schoonzusje! In Frankrijk op vakantie hadden we beide dezelfde outfit geshopt. Zo leuk!


Dit jurkje moest ik gewoon hebben. Het bloggers jurkje is gewoon te leuk en helemaal passend, hihi. Met een jasje erover heen is het een leuke look!


Deze trui is zooooo fijn hè! En de pantalon is gewoon heel leuk. Ja, deze outfit draag ik nog vaak of de items los van elkaar. De trui is echt fijn voor de winter. Zo lekker warm!

2018


Begin 2018 kwam deze winter look online. Die broek is echt zo tof! Mijn schoonvader noemt het een sportbroek, maar I like it! Haha. De kleur trui past gewoon perfect bij de lijn aan de zijkant op de pantalon. Met deze pantalon heb ik nog twee andere outfit posts online staan.


Ohja mijn suède jasje. Zo tof! En de combinatie met het sterretjes shirt blijft leuk. Ja, dit draag ik ook nog steeds graag.


Outfit foto’s maak ik over de hele wereld. Deze outfit post is in Amerika gemaakt! De hele outfit is ook daar gekocht. In Los Angeles! En dit jaar ga ik weer. Heb er nu al zin in!!!

outfit foto's met mijn vriendje
Deze outfit post is ook wel bijzonder. Samen met Thijs heb ik een shoot gehad, haha (hallo zelfontspanner). Beide hebben we een nieuw shirt, wat ik graag op de foto wilde.

gestreepte jumpsuit outfit
Deze jumpsuit heb ik van de zomer veel gedragen. I love this one! Zo leuk! Deze outfit foto’s zijn in Kroatië gemaakt, tijdens onze leuke vakantie daar. De schoenen met sleehak maken de look echt helemaal af.

snake jeans & oversized sweater
En dan een look met mijn gave slangenprintbroek. Daar is weer mijn geliefde wintertrui, maar zoals ik zei: die draag ik graag! En in combinatie met de broek vind ik het helemaal leuk!


Dan gaan we richting dit jaar (2019). Een van de laatste posts in 2018 was mijn kerstoutfit. Echt heel erg leuk. Het kanten topje is echt een eyecatcher! Zo mooi en de kleur rood is gewoon leuk!

2019


En de laatste post die online is gekomen, is met mijn nieuwe trui van The Sting. Deze trui zit zo fijn en ziet er super leuk uit met de luipaard print! En de broek met gaten maakt de look wat stoerder.

Dan heb ik in een misschien ietwat groot overzicht mijn outfits een beetje op een rijtje gezet. Ik heb er natuurlijk veel meer, maar deze spreken mij het meeste aan (of iets in die geest). Heb ik een bepaalde stijl? Chique? Casuel? Stoer? Uhm, geen idee echt. Laten we het erop houden dat dit de Merle style is, haha. Ik vind eigenlijk van alles wel leuk om te dragen!

Welke look van het outfit overzicht vind jij leuk? En wat draag jij zelf graag?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

4 reacties

  1. Oeh, tuinbroeken zijn leuk! Helaas staan ze bij mij écht niet (althans, dat vind ik zelf). Grappig om zo jouw veranderende kledingstijl te zien door de jaren heen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *