Outfit: ik zie sterretjes- blouse met leren jasje

outfit

Hoi! Vandaag een outfit post met als titel: ik zie sterretjes! Dat klinkt eigenlijk niet best hè? Gelukkig zie ik niet echt sterretjes hoor. Maar in mijn outfit zie je wel veel sterretjes. Ik scoorde namelijk een super schattig blouseje in de sale met allemaal sterretjes erop. Ik weet niet wat ik heb, maar ben helemaal dol op sterretjes nu. Om de outfit niet te schattig te maken combineer ik het lieve blouseje met een stoer leren jasje. Kijk mee naar de foto’s en kom erachter waar ik deze leuke blouse scoorde en voor welke prijs!

Bershka

Deze schattige sterretjes blouse komt van de Bershka! En deze scoorde ik in de sale voor maar €3,99!!!!! Dat is toch eens even leuk. Het is een beetje een crop blouse. Hij is dus wat korter dan een normale blouse. Ik vind het een mooie kleur rood en de sterretjes op de blouse hebben ook verschillende kleuren. Ja, ik ben daar blij mee! Om een beetje in Bershka stijl te blijven, draag ik ook een high waisted jeans die daar vandaan komt. Deze heb ik al wel wat langer. De broeken van de Bershka vind ik echt heel fijn en goed zitten.

De lichte broek vind ik mooi afsteken tegen de rode blouse. Om het allemaal wel een beetje stoer te maken en omdat het nog niet heel warm is, draag ik een leren jasje daaroverheen. Dit leren jasje komt van de Primark. In de winter gebruik ik deze als kledingstuk om over shirtjes en blousejes te dragen. Maar in de lente/zomer is het mijn jas. Multifunctioneel en super handig joh!

Outfit ik zie sterretjes

outfit

outfit

outfit

outfit
En om nog meer sterretjes toe te voegen aan deze outfit heb ik mijn sterretjes ketting en armband erbij gepakt. Ik vind dit toch zoooo lief! 

outfit

outfit

outfit

outfit

Deze outfit ga ik zeker nog met plezier dragen. Wanneer het wat warmer is, kan ik het jasje gewoon uit doen. Ik vind dat wel handig. De blouse vind ik echt heel erg leuk! Ben blij dat ik deze tegenkwam bij de Bershka en dat voor een heel leuk prijsje. Je ziet en hoort hier een blije Merle, hihi.

Ik ben wel benieuwd of jij ook vaak bij de Berhska shopt? En wat vind je van deze outfit? 

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

15 reacties

  1. Superleuk!
    Ik heb een jurkje die daar echt zoveel op lijkt, dat ik eerst dacht dat het van hetzelfde merk was.. Blijkbaar is het dus een hele andere, aangezien die van mij van My-Jewellery komt. Grappig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *