Outfit foto’s met schoonzusje- dezelfde Franse outfit-

Hoi! Op deze outfit foto’s sta ik niet alleen! Tijdens de vakantie in Frankrijk met Thijs, mijn ouders, schoonouders en schoonzusje kwam er een leuk idee naar boven. Het gebeurde eigenlijk tijdens een middag shoppen. Mijn schoonzusje (Rianne) en ik kochten dezelfde broek. Beide vonden dat daar een blouse op moest en ook die kochten we hetzelfde. Vervolgens kochten we ook nog bijna dezelfde schoenen en daar waren de fashion twins geboren hoor! Van deze outfit wilde ik graag outfit foto’s. Waarom dan niet samen dachten we? En daar staan we dan, samen voor onze fotograaf Thijs, hihi. Kijk mee naar onze Franse outfit foto’s!

De kleding die wij dragen op deze foto’s komt allemaal uit Frankrijk. Het begon met de donker blauwe broek. Ik ben al een tijdje op zoek naar zo’n blauwe pantalon achtige broek. In de sale bij de winkel La Halle zag ik deze broek hangen. Zo gaaf! Rianne vond hem ook wel leuk. Beide pasten de broek en voor we het wisten stonden we bij de kassa.

De broek vonden wij best wel netjes ogen, dus er moest een blouse op vonden wij. Een witte! Bij de winkel Jennyfer vonden we beide een mooi witte blouse. Om de outfit compleet te maken, schoot het mij te binnen dat ik de week daarvoor in Zuid-Frankijk nette lak schoentjes had gekocht. Vervolgens liepen wij een schoenenwinkel binnen en daar stonden dit soort schoenen weer, maar dan geen lak versie. Dit was een matte versie. Deze kocht Rianne en toen was onze Franse outfit af!

Franse outfit

De foto’s zijn gemaakt in een museum. Tijdens de vakantie in Frankrijk hebben we een museum bezocht met allemaal oude voertuigen. Op een groot stuk land stonden veel van deze voertuigen (denk aan vliegtuigen) opgesteld. De rest van de voertuigen  (auto’s, fietsen enz) stond in een groot kasteel. Echt prachtig om te zien. En dus een mooie locatie voor outfit foto’s! De foto’s hierboven zijn rondom het terrein van de vliegtuigen en wijngaarden genomen. De volgende foto’s zijn bij het kasteel genomen!

Bijpassende schoenen


Deze schoenen zijn toch zo tof hè! En ja, er piept een flamingo boven mijn schoen uit, haha. Ik had niet veel witte halve sokjes meer, dus ik dacht: dit kan ook wel ;). Vrolijkt de outfit zeker wat op.


Rianne heeft de matte variant. Deze zijn bij La Halle gekocht (die van mij trouwens ook). En ik dacht dat beide schoenen iets van 15 euro waren. Kun je niks van zeggen!

Outfit foto's
En ik heb de lak versie. Het zijn nou eerlijk gezegd geen schoenen om een heel stuk mee te lopen. Daar kwamen wij die dag al snel genoeg achter… Het zijn fashion schoenen, om mee te zitten dus.

Nog meer outfit foto’s

Outfit foto's

Outfit foto's

En dan tot slot nog deze foto die door mijn schoonvader gestyled is. Hij vond een bijpassend bloemetje bij de outfit. So here it is!

Outfit foto's

Vinden wij de outfit leuk? Ja, Rianne en ik zijn er helemaal weg van. De broek is super mooi en zit heel fijn. Heb je het gouden detail randje bij de zakken gezien? Zo leuk! De items kunnen natuurlijk ook los van elkaar gedragen worden. Ik heb er alweer honderden ideeën mee. Die dag was echt leuk om samen op de foto te gaan. We hebben veel gelachen en rondgekeken op zoek naar leuke plekjes (het scheelt dat Thijs hier ook veel kijk op heeft!). Wil je meer zien van het terrein waar wij waren? Bekijk dan mijn vakantie Frankrijk vlog #3 en daar zie je ook de shopsessie waarin we de kleding kochten.

Ik hoop dat jullie deze outfit foto’s leuk vonden met de fashion twins, hihi. Het is misschien wel iets om vaker te doen! Ook misschien leuk om een keer een outfit post samen met Thijs te doen. Eens even kijken hoe ik hem daarvoor ga strikken, haha.

Wat vind jij van de Franse outfit? 

 

Misschien is dit ook leuk?

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *