Op zoek naar leuke kinderkleding – ideeën opdoen-

leuke kinderkleding

Hoi! Een artikel over kinderkleding! Moet jij ons iets zeggen Merle??? Nou rustig mensen: ik ben niet zwanger hoor. Of ik dat ooit zou willen lees je in deze post. En ik ga het hebben over leuke kinderkleding. Ik werk op een basisschool en zie hoe schattig en leuk die kleutertjes zijn aangekleed. Hoe zou ik mijn kinderen ooit kleden? En hoe werd ik vroeger gekleed?

Zelf kinderen?

Of ik een kinderwens heb? Op dit moment nog niet. Ik ben 24 en wil nu nog geen kinderen. Wie weet denk ik er over een paar jaar wel anders over. Een mini Merle of Thijs lijkt me wel grappig. En wat vind ik dan het leukste als ik een kind of kinderen heb?!

Jaaa, de kindjes aankleden, haha. Ik ben natuurlijk zelf veel met kleding en mode bezig. Mocht ik kinderen hebben, lopen deze er ook stijlvol bij. Dat lijkt me echt leuk. Als ik bijvoorbeeld in de Primark ben, kijk ik ook vaak bij de kinderkleding. Ze hebben echt leuke dingen voor kinderen. Die kleine pakjes,  grappige shirtjes of stoere broekjes. Dat is toch leuk om voor je kind te combineren!

leuke kinderkleding
Een zelf gemaakte broek met bijpassend shirt voor kleine Merle.

Ik werk ook nog op een basisschool bij de kleuters en middenbouw. En daar zie ik ook hoe leuk en schattig die kinderen gekleed zijn. Op maandag hebben ze altijd gym en dan is het bij de kleuters feest bij het omkleden. Maillots, lastige knopen of strakke shirtjes. Heerlijk, haha.

En in de middenbouw lopen de kinderen er ook al volgens de laatste mode bij. Zie veel kinderen die ook een flared broek dragen of panterprintjes. Echt zo leuk.

Ik als kind

Ik had vroeger toen ik een jaar of 4 was vaak kleding aan die mijn moeder zelf had gemaakt. Ja het is echt waar! Ik had unieke kleding aan die niemand anders had. Mijn moeder vond het leuk om te maken en ik vond de kleding volgens mij wel leuk (wat ik mij kan herinneren, haha).

Natuurlijk kocht mijn moeder ook wel kleding voor me. Toen ik wat ouder werd, kochten we alleen maar kleding voor mij. In mijn tienerjaren kocht ik ook veel bij CoolCat. Want dat was toen stoer, haha.

Leuke kinderkleding

Voor mijn kinderen ga ik zeker geen kleding maken. Ik ben daar totaal niet handig in, haha. En ik denk ook niet dat ik daar zin in heb. Laat mij maar lekker in de stad op zoek gaan naar leuke setjes. Of ik shop online. Daar heb je ook veel webshops met leuke kinderkleding.

Misschien nog wel meer dan volwassen kleding. Wanneer ik een meisje heb, zou ik vooral op zoek gaan naar schattige jurkjes. En voor een jongetje zou ik zoeken op stoere shirtjes met een spijkerbroekie. Op de site van Jayno zie ik veel schattige en leuke kleren voor kinderen.

Er staan verschillende merken op de site en ik zou bijvoorbeeld wat bij Noppies kopen. Die hebben erg leuke items zie ik zo.  Kijk nou hoe schattig dit jurkje is en wat een leuk shirt voor jongens. Dit soort dingen zou ik mijn kinderen wel aantrekken. En natuurlijk zou ik mee gaan met de trends van dat moment. Hoe leuk zou bijvoorbeeld een klein tuinbroekje zijn. Kan voor zowel een jongen als een meisje.

leuke kinderkleding
Bron: Jayno.nl

Hippe kids

Ik denk dat ik zo’n moeder ben waar wij als leerkrachten niet heel erg blij mee zijn. De kinderen leuke, maar lastige kledingitems aantrekken die ze niet zelf aan en uit kunnen trekken. Haha, handig!!! Niet dus. Maar daar zou ik niet aan denken. Als ik het leuk en schattig vind voor mijn kind zal ik het vast en zeker kopen.

Mijn kinderen zullen er hip bij lopen en misschien wat uniek zoals ik vroeger. Ik zou op zoek gaan naar webshops die niet heel bekend zijn en daar shoppen voor mijn kids. Lopen ze er een beetje uniek bij, maar wel volgens de laatste mode.

leuke kinderkleding

Maar deze tijd gaat nog wel even duren (dus Thijs, schrik niet, hahahaha).

Heb jij kinderen? En waar shop jij dan veel voor ze? 

* dit artikel bevat een samenwerking*  

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *