Online shoppen shoplog: Rituals, ChicaBebo & meer

Hoi! Vandaag een online shoppen shoplog. Jep, in deze tijd bestellen we veel online. Je hebt niet echt de mogelijkheid om naar winkels te gaan en het is ook niet verstandig. Zo af en toe het noodzakelijke halen en de rest heb ik online besteld. Kijk mee naar mijn bestellingen van NA-KD, Rituals, H&M, Bol.com en ChicaBebo (en van deze laatste webshop heb ik nog een leuke kortingscode!).

Ja het is toch wat: een online shoppen shoplog. Ik ben helemaal niet zo van het online winkelen. Maar in deze tijd moet ik haast wel. En als ik eerlijk ben: het bevalt me stiekem ook nog wel, haha. Wat niet goed is, stuur je eigenlijk ook zo terug…. Dus ja: misschien word ik wel fan van online shoppen!

In deze video zie je wat dingen voorbij komen die ik bij NA-KD mocht uitzoeken en bij Rituals. Mijn moeder en ik hadden namelijk nog 60 euro aan cadeaubonnen van de Rituals. En dat is zeker niet vervelend. Douchegels in overvloed nu.

Verder bestelde ik nog wat bij de H&M, Pull&Bear en Bol.com. Bij die laatste webshop is het vooral iets om mezelf te vermaken in de tijd van binnen zitten, haha.

En ik bestelde bij ChicaBebo een heel leuk jurkje! Deze laat ik je maar al te graag zien, want hij is super cute. Op de site vond ik sowieso nog meer leuke items…. Heel gevaarlijk. Ben jij benieuwd geworden? Neem een kijkje op de site en gebruik de code: Merle20 en krijg 20 % korting op je bestelling daar.

Verder zou ik zeggen: veel kijkplezier met de shoplog!

Online shoppen shoplog:

Vond je mijn shoplog leuk? Doe een duimpje omhoog bij de video. En abonneer je zeker op mijn kanaal! Ik heb aankomende twee weken vakantie . We kunnen er natuurlijk niet echt op uit, maar Thijs en ik bedenken vast wel iets leuks wat we kunnen doen in die twee weken. Beide zijn dan namelijk vrij. Dus wie weet komen er weer leuke vlogs aan…..!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1183

4 reacties

  1. Wat leuk aankopen. Die nepleer korte broek lijkt op die van mij maar dan niet van NAKD (kijk maar op mij blog). Heerlijk de Rituals producten. Ik wil de parfum van de Rituals alles kopen 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *