Onesie van Hunkemöller – onesie tijd-

onesie van Hunkemöller

Hoi! Onesie tijd! Het wordt herfst en daarna winter en wat vind ik dan fijn? Juist, een onesie! ’s Avonds lekker op de bank met mijn onesie aan. Heerlijk, ik kan daar echt van genieten. Ik schreef al eens een artikel over onesies- 10 redenen waarom deze geweldig zijn– . Maar ik kan zeker nog wel meer redenen bedenken. Het valt misschien al op, maar ik ben gewoon dol op deze pakken! Bij de Hunkemöller zijn er ook hele leuke onesies verkrijgbaar. In dit artikel laat ik je mijn onesie van Hunkemöller zien en wat zo fijn is aan een onesie.

onesie van Hunkemöller

Waarom zijn onesies fijn?

Wanneer het buiten kouder is en jij lekker binnen zit op de bank met een…… onesie! Ik vind dat echt heerlijk. Waarom is een onesie dan zo fijn?

-Een onesie zit lekker ruim en zit gewoon fijn. Het voelt net als een pyjama –  lekker zacht-.

– Het aantrekken gaat super makkelijk. Het dingetje alleen is… naar de wc gaan….. Je zit dan vaak in je hemd/bh/shirt op de wc, haha. Je trekt namelijk de halve onsie uit wanneer je naar de wc moet, haha. Dat is dan even koud….

-Een onesie is lekker warm! Het sluit een soort van hermetisch af haha. Je benen, buik, armen. Alles is verpakt in dit pakkie.

– Je bent lekker knuffelbaar , een onesie is super lekker zacht. Mijn vriendje vind het bijvoorbeeld heel leuk om mij te knuffelen dan hihi.

– Verder dient een onesie voor alles: als chill outfit, pyjama of zelfs als carnaval outfit. Het kan allemaal! Een multifunctionele outfit!

– Onesies zijn verbonden met warmte, kou buiten, herfst en winter. Wanneer je een onesie aanhebt voel je gelijk de warmte van de herfst en winter. Love it!

-Het onhandige van een onesie is dus dat het één geheel is…… Wanneer je hem uitdoet ben je gelijk ‘naakt’ . Op de wc bijvoorbeeld, haha. Ik zit dan vaak met kippenvel, want ik zit in mijn hemd of bh.  Maar wanneer je de onesie weer aandoet, krijg je het gelijk weer lekker warm.

-En tja, wat moet ik nog meer zeggen over een onesie…..het is gewoon heerlijk!!!

onesie van Hunkemöller

onesie van Hunkemöller

Bij de Hunkemöller hebben ze dus ook onesies. Deze vind ik zooooo schattig! En daarom heb ik er nu ook eentje! Het is volgens mij een soort wasbeertje/luiaard. How cute?! Het is een fleece onesie. Met een rits en schattige oortjes aan de muts. De onesie van Hunkemöller  is lekker warm en zit super chill. Ik voel mij net een echte luiaard hihi.

onesie van Hunkemölleronesie van Hunkemöller

onesie van Hunkemöller

onesie van Hunkemöller

Nou, ik ga weer lekker op de bank zitten met mijn onesie van Hunkemöller  aan en een tijdschrift erbij (of mijn laptop haha). Een kopje thee erbij en wat lekkers en ik kom de herfst/winter avonden wel door. Normaal heb ik het niet zo erg met de herfst en winter, maar dit zijn dan wel weer de leuke dingen. Op de bank met je onesie. Voor mij als koukleum natuurlijk heerlijk. Ik denk dat ik het liefst woon in een onesie bedenk ik mij na het schrijven van dit artikel, haha. Love it!

Wat vind jij fijn aan een onesie? 

* Dit is een gesponsorde post * 

Misschien is dit ook leuk?

10 comments

  1. Het lijkt me inderdaad heerlijk comfy maar ik ben er geen fan van, ik vind ze persoonlijk nooit zo flatterend. Draag liever een leuke legging met erop een warme lange trui en leuke slofjes.

  2. Ohh deze is echt leuk! Heb een badjas met rits van Hunkemöller en die heeft ook zo’n fijn stofje en fijne kwaliteit!

    Ben zelf meer van de badjassen, dat naar de wc gaan in een onesie is toch niet helemaal mijn ding 😛

  3. Ik vind ze werkelijk afgrijselijk en ze zouden vanaf de leeftijd van 5jaar verboden moeten worden ?maar ieder z’n ding. 1 ding is zeker:als je geen zin hebt in sex dan is dit de ultieme afknapper voor een man.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *