Nieuwe zwarte laarsjes – Van Haren-

nieuwe zwarte laarsjes

Hoi! Winterschoenen….. ik ben er niet zo goed in op één of andere manier, haha. Ik heb al een tijdje lang mijn bruine bergschoenen en deze draag ik veel in de herfst/winter. Maar ik wilde graag nog een ander paar schoenen erbij. Ik draag natuurlijk ook nog wel eens sneakers, maar als het echt koud is, is dat ook niet alles. Je ziet nu heel veel lange laarzen in de winkels… Niet echt mijn ding. Ik vind de zwarte lage laarsjes veel leuker. En dan met van die gespen. Ja, mijn missie was om dit soort nieuwe zwarte laarsjes te vinden. En ik vond ze! Bij Van Haren. Kijk mee hoe leuk deze laarsjes zijn!

Zwarte laarsjes van Haren

Nieuwe zwarte laarsjes…. ik weet niet, maar het is altijd leuk om nieuwe schoenen te kopen. En zeker als je voor de winter dat al een tijdje niet hebt gedaan. Je ziet in veel reclamekrantjes/ tijdschriften en op blogs veel zwarte lage laarsjes. Ik vind dat ook wel wat, haha. En voor ik het wist had ik in mijn hoofd wat voor soort het moest zijn: lage zwartje laarsjes met gespen. In Doetinchem ben ik een aantal schoenenwinkels af geweest, waaronder de Van Haren. Eigenlijk was dit de eerste winkel waar ik heen ging. Daar zag ik dit paar staan en vond ze gelijk leuk. Maar als echte Nederlander gaan we altijd eerst verder kijken.

Stiekem wist ik in mijn achterhoofd al dat ik deze wilde. Het is precies wat ik zoek en niet duur. Hoe fijn wil je het hebben?! Ik paste ze aan en ze zaten goed! En dat voor de prijs van € 34, 99. I’m so happy! De laarsjes hebben een grote grove hak eronder. Dit loopt ten eerste heel fijn en ziet er ook nog eens gaaf uit. Het maakt de laarsjes wat stoerder (oké en dit komt ook door de gespen). De gespen maken de laarsjes ook stoer. Doordat ze wat laag zijn, hebben ze ook weer wat schattigs in mijn ogen. En de laarsjes gaan makkelijk aan, want aan de zijkant zit een ritssluiting. Dus die gespen hoef je niet telkens los te maken, dat is voor de sier, hihi. Kijk eerst maar eens mee naar mijn nieuwe zwarte laarsjes.

Foto’s van de nieuwe zwarte laarsjes

Leuk zijn ze hè?! Ik ben er in ieder geval heel blij mee. De hoogte van de laarsjes is precies goed en ze zitten mooi. Leuk om te combineren met een jeans, maar ook met een jurkje. Multifunctioneel! Haha, daar houden we van. Tijdens het maken van de foto van de nieuwe zwarte laarsjes begon het een beetje te miezeren. Je ziet daarom wat kleine druppeltjes op mijn laarsjes, hihi. Weet ik gelijk dat ze een beetje tegen de regen kunnen ;).

Ik ga in ieder geval veel plezier hebben van mijn nieuwe aankoop! De laarsjes heb ik al een paar keer aan gehad onder verschillende outfits en alles staat leuk. Ik denk, nou ik weet wel zeker, dat deze nieuwe zwarte laarsjes nog wel een keer voorbij komen in een outfit post! In mij hoofd heb ik al een leuke outfit….. dus houdt mijn blog in de gaten :).

Wat vind jij van de nieuwe zwarte laarsjes van de Van Haren? 

 

Misschien is dit ook leuk?

7 comments

  1. Volgens mij zag ik deze ook in de folder staan… Van Haren is inderdaad een leuke schoenenzaak waar je voor een leuke prijs leuke schoenen kunt kopen. Veel plezier ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *