Nieuwe winterjas en schoenen! (Primark & Van Haren)

nieuwe winterjas en schoenen

Hoi! Ik heb een nieuwe winterjas en een paar nieuwe schoenen. In deze post laat ik ze graag aan je zien. Ik koop vaak in de herfst een nieuwe winterjas en een paar schoenen ‘om de winter mee door te kunnen’ haha. Volgens mij is dit meer een dingetje van vroeger uit. Ik zal je vertellen hoe, wat en je ziet foto’s van mijn nieuwe winterjas en schoenen.

Nieuwe winterjas en schoenen

nieuwe winterjas en schoenen

Toen ik klein was weet ik nog dat ik met mijn moeder altijd in de zomervakantie al een nieuwe winterjas kocht. Als klein kind groei je snel en heb je ieder jaar wel een nieuwe jas nodig. Vaak keken wij in de zomervakantie of net daarna al naar een nieuwe winterjas. Zo had ik nog veel keus. (vaak heb ik altijd een dikke donsjas, die zijn zo lekker warm!).

Hetzelfde geldt eigenlijk voor winterschoenen. Die kocht ik ook al redelijk vroeg. Zo was er nog veel keus. En dan met trots naar school met je nieuwe spullen. Ja dat was een mooie tijd.

Nu groei ik natuurlijk niet meer zo hard, haha. En koop ik ook niet meer zo vroeg een winterjas of paar winterschoenen. Ik kan nu met schoenen en jassen natuurlijk veel langer doen. Ik loop gerust nog op laarsjes die ik vorige winter heb gekocht.

Nieuwe winterjas

Toch vond ik het wel leuk om dit jaar ook wat nieuws te kopen. Een jas had ik eigenlijk niet echt per se nodig. Maar ach…. Deze was gewoon te leuk! Bij de Primark scoorde ik namelijk voor maar 25 euro een super zachte jas met een panterprintje.

Ik heb veel items met panterprint, maar een jas nog niet. En de jas is zooooooo lekker zacht. Ik kon hem gewoon niet laten liggen. Het is een wat korter modelletje en is heerlijk warm. Wel een dingetje als het gaat regenen……. Daar is de jas niet helemaal tegen bestand (gewoon niet zo vaak in de regen lopen wahaha).

Nieuwe schoenen

nieuwe winterjas en schoenen

Schoenen koop ik best weinig moet ik je zeggen. ik heb twee jaar geleden voor het laatst echt winterlaarsjes gekocht. En deze draag ik overigens nog steeds (zie de laarsjes HIER). Verder draag ik namelijk veel sneakers.Deze lopen altijd lekker, vandaar.

Maar ik vond dat ik dit jaar wel een nieuw paar laarsjes erbij mocht. Ook deze komen van de Van Haren. Ze hebben iets weg van mijn andere laarsjes. Het model komt overeen. Alleen is dit meer een lak laarsjes en zitten er meer gespen op. Met gouden details. En dat vind ik zoooo leuk!

De laarsjes zijn leuk voor onder een rokje of jurkje, maar onder een broek kunnen ze ook zeker. En dat voor maar € 39,95. Yes, ik ben er heel blij mee. En ik kan ze zeker leuk combineren.

nieuwe winterjas en schoenen

Ik voel me even weer net een kleine Merle die helemaal blij is met haar nieuwe winterschoenen en winterjas. Echt zo leuk. Ik ben wel benieuwd of je dit herkend . Kocht jij vroeger ook elk jaar een nieuwe winterjas en winterschoenen? En heb je dit jaar ook al een nieuwe winterjas of winterschoenen gekocht? Laat een reactie achter!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1152

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *