Nieuwe sneakers – zwarte dad sneakers Van Haren

zwarte dad sneakers

Hoi! Ik ben al een tijdje op zoek naar nieuwe zwarte sneakers. Ik heb namelijk een paar waar ik al 3,5 jaar mee doe! Wow, dat is inderdaad heel lang. Die sneakers beginnen dan ook een beetje ‘op’ te raken. Op zoektocht naar een leuk vervangbaar paar dus. Bij de Van Haren had ik een paar vette zwarte sneakers gezien. Deze waren alleen in grote filialen te vinden. In Doetinchem dus niet. Ik was laatst met Thijs en Arnhem en daar waren ze! Ik passen en nog een ander paar passen. En welke zijn het geworden…..

Zwarte dad sneakers

zwarte dad sneakers

Niet het paar waar ik eerst voor ging! Haha. Dat waren zwarte dad sneakers met een zool van 6 cm eronder. Met mijn kleine voeten was dat wel erg lomp en ik weet niet hoe lang ik daar op kan lopen. Ze waren wel heel gaaf! Misschien als deze in de opruiming zijn, dat ik ze alsnog haal haha. Maar ik koos dus voor een ander paar. Ook deze hebben een dikke zool. Maar dit zal geen 6 cm zijn. (ik check net de website en zie 5,5 cm zool staan, wahaha).

zwarte dad sneakers

Maar dit zijn dus mijn nieuwe zwarte dad sneakers. Ze zijn van het merk: Graceland en heten: zwarte dad sneaker glitter. Het zijn zoals je ziet van die lompe grote sportachtige sneakers. Ik vind ze echt heel tof! In het begin moest ik even wennen aan de glitters die erop zitten. Maar hoe langer ik er naar keek, hoe leuker ik het vond. Geeft een leuk speels effect aan de schoen.

De witte details aan de zool maakt het sportief. De andere schoenen die ik zag waren helemaal zwart en dit is net even wat leuker met de witte details erbij. De veters doen mij denken aan van die bergschoenen veters, haha. Ook lekker lomp. Ik heb de schoenen in maat 38 en dat zit prima. Dat is ook mijn ‘gewone’ maat. Mijn zooltjes kunnen er ook goed in (deze heb ik voor mijn voeten, dat ze beter gaan staan).

zwarte dad sneakers

zwarte dad sneakers

Beide nieuwe sneakers

zwarte dad sneakers

En natuurlijk heeft mijn lieve vriendje dan ook nieuwe schoenen. Deze zijn niet van de Van Haren, maar komen van de Aktiesport en waren in de sale voor €34,95. Net zo duur als mijn schoenen, haha. Ik vond het wel leuk om die ook even te laten zien. Ik vind de groene kleur echt heel tof!

Ik ben zeker heel blij met mijn nieuwe zwarte dad sneakers. Ze kunnen onder veel outfits en maken mijn look net wat sportiever. Echt heel tof. En een fijn pluspuntje: ze lopen lekker, haha. Ik zei al: heb het gevoel dat ik op wolkjes loop, hihi. En zoals Thijs zegt: het lijken wel de twin towers onder je voeten. Wahaha. Ieder zo zijn ding ;).

zwarte dad sneakers

Wat vind jij van mijn nieuwe zwarte dad sneakers?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *