Nieuwe bril van Vision Direct -online bril bestellen-

Hoi! Sinds november 2016 ben ik ook een brilsmurf! Nou is het niet zo dat als ik geen bril zou dragen ik overal tegen aan knal. Nee, zo erg is het niet. Maar een bril is voor mij fijn, wanneer mijn ogen vermoeid raken of om wat scherper te zien in de verte. Met autorijden is het bijvoorbeeld heel handig! Toen ik mijn ogen had laten opmeten heb ik meteen een bril erbij uitgekozen. Deze heb ik dus al een tijdje. Een andere bril erbij leek mij dan wel erg leuk. Een beetje afwisseling vind ik leuk. Via Visiondirect kun je online een bril bestellen. Hoe handig is dat?! In dit artikel vertel ik mijn ervaring en zie je de bril van Vision Direct die ik heb.

Bril van Vision Direct


Een bril online bestellen. Zoiets had ik nog nooit gedaan. Via Visiondirect.nl gaat dat heel makkelijk. Er staan veel monturen op voor vrouwen en mannen. Ook zijn er brillen voor beide. De brillen hebben allemaal een naam. Ik heb model Cairo. Een hele donkere paarse bril. Hij lijkt bijna zwart, maar dat is hij niet.


Via de site kun je dus verschillende modellen bekijken. Wanneer je een model aanklikt zie je ook hoe die bij iemand staat. Je krijgt namelijk een persoon met de bril op te zien. Deze kun je ook nog ronddraaien zodat je de zijkant ziet. Super handig! Verder staan de maten van de bril er ook bij. Zo weet je een beetje of de bril je gaat passen. Ik heb namelijk in mijn bril gekeken die ik al had wat voor maten die had (staat vaak aan de binnenkant van een brillenpootje). Deze bril kwam aardig overeen qua maten.


Dan is het natuurlijk ook handig om de juiste sterkte van glazen erin te hebben. Wanneer je de bril gaat bestellen kun je aangeven of je verziend/bijziend of een bril zonder voorschrift hebt. Vervolgens kies je een glaspakket. En dan kun je een foto uploaden van je voorschrift van je bril. Hier staat op wat voor sterkte je hebt. Dat van mij valt reuze mee (-0,50 en -0,75). Of je kunt Vison Direct naar je opticien laten bellen.


Echt super handig dit allemaal! De bril had ik na één week in huis. Er zit een brillenkoker bij en een pinnetje om je bril te stellen. Het nadeel alleen is, dat ik (en mijn moeder en vader) geen idee hadden hoe dat pinnetje werkte. Dat was een beetje onduidelijk en ik kon nergens vinden hoe het werkte (ook niet op de site). de bril zat namelijk niet helemaal goed en deze heb ik bij een opticien laten bijstellen. Nu zit deze perfect!

De bril op mijn hoofd


Deze bril is iets groter dan mijn andere bril, maar het model is haast hetzelfde. Echt heel erg leuk! Het kleurtje vind ik heel apart. Net even wat anders dan normaal ;). Ik was bang dat mijn hoofd een beetje zou wegvallen (#kleinkoppie), maar dat viel reuze mee. De bril staat eigenlijk best leuk, hihi. De bril is nog wel wat stijfjes en statisch. Door het dragen hoop ik dat hij wat soepeler wordt als je snapt wat ik bedoel, haha.

bril van Vision Direct

Ben ik blij met mijn nieuwe bril van Vision Direct? Ja! Het online een bril bestellen gaat echt makkelijk! De goede sterkte zit erin en het model past ook nog. Doordat ik al eerder een bril heb gekocht, wist ik al een beetje wat mij stond. Dat scheelt wel. De bril moest wel wat versteld worden, maar ik heb dan ook wel een klein smal hoofd, haha. Vooral het kleurtje van de bril vind ik leuk. Net even anders dan anders. Ik hou daar wel van! I’m happy met mijn nieuwe bril van Vision Direct.

Wat vind jij van de bril?

 

* Dit is een gesponseerde post * 

Misschien is dit ook leuk?

12 comments

  1. Ik draag lenzen en heb een bril + zonnebril op sterkte voor als ik bijv. last heb van mijn ogen (droog) of tijdens de vakantierit op lange stukken. Ik heb het nooit online gekocht omdat ik dat toch wat eng vind. In de winkel kun je zien wat je staat en of de bril zelf ook lekker zit. Zal het denk ik daarom niet zo snel online doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *