Nieuwe Birkenstock slippers!

nieuwe Birkenstock slippers

Hoi! Ik heb nieuwe Birkenstock slippers. De één vind Birkenstock slippers mooi en een ander vindt het helemaal niks. Ik behoor tot de categorie: I like them! Ze zitten fijn en ik kan er goed op lopen. Nu heb ik al één paar Birkenstocks, maar deze komen zo’n beetje uit de prehistorie…… Dus het was wel tijd voor nieuwe vond ik zo en mijn moeder ook. Ik liet namelijk mijn oude paar zien en ze schrok, haha. Bekijk mijn oude en nieuwe paar maar eens!

Oude paar Birkenstocks

nieuwe Birkenstock slippers

Goed, mijn oude paar Birkenstocks heb ik al 6 jaar ongeveer. Dat is al laaaaaang. Ze zien er ook echt niet meer uit. Kapot, vies en gewoon op (voor zover een slipper op kan zijn). Ik schreef vorig jaar ook al een artikel over deze Birkenstock slippers, over wat ze allemaal meegemaakt hebben. Maar nu zijn ze echt aan vervanging toe. Er zitten scheuren aan de zijkant en ze zijn echt vies. Ik wilde graag een zwart paar er voor terug of in ieder geval een donkere kleur, omdat deze ook donker waren.

nieuwe Birkenstock slippers

Nieuwe Birkenstock slippers

nieuwe Birkenstock slippers

Dat is even wat anders geworden, haha. Ik zag deze licht roze met bronzen glimmers. En ik was in love! Niks donkere kleur, deze zijn veel leuker voor de zomer, haha. Ik vind vooral de bronzen glimmende ‘brokken’ op de slippers heel leuk! Vrolijk en netjes tegelijk. Qua maat is er niks veranderd, haha. Nog steeds maat 37. Op de één of andere manier sluiten Birkenstock slippers erg goed aan om mijn voet. Die ‘hoge bobbel’ in het midden past precies in de kuil van mijn voet. Super chill!

nieuwe Birkenstock slippers

Ik ben erg blij met deze nieuwe slippers. Ik kan hier goed stukken op lopen en ze staan ook nog eens erg leuk. Onder een shortje, rokje of ander zomers item. Ze staan lekker vrolijk! En hier hoop ik ook net zo lang mee te doen als de vorige (oké misschien iets minder lang, want 6 jaar is wel heel laaaaang). En voor €60,- heb ik mooie en goede slippers waar ik weer een tijdje meer vooruit kan!

nieuwe Birkenstock slippers

Wat vind jij van mijn nieuwe Birkenstock slippers?

 

Misschien is dit ook leuk?

8 comments

  1. Ik vind ze super tof! Leuke print ook!
    Ik zweer erbij! Lopen heerlijk!

    Heb 2 paar Madrid, omdat het model wat jij hebt me niet lekker zitten.

    Veel loop plezier op deze leukerds!

  2. Oeh ze waren inderdaad aan vervanging toe, gelukkig zijn je nieuwe Birckenstocks heel tof!

    Ik ben het absoluut met je eens dat ze heerlijk lopen, ik draag in de zomer eigenlijk niks anders haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *