Nieuwe bergschoenen met ‘ opa trui’ look

Hoi! Ik heb nieuwe bergschoenen! Ga ik dan een bergwandeling maken? Haha, nee hoor. Maar ik noem mijn nieuwe schoenen bergschoenen omdat ze daar wat van weg hebben. Ik heb dit soort schoenen al eens gehad, maar deze waren echt stuk. Ik was toe aan nieuwe en deze heb ik gevonden. Kijk mee hoe ik deze al leuk combineer met mijn nieuwe ‘ opa trui’.

Mijn nieuwe bergschoenen

De nieuwe bergschoenen komen van de Van Haren. Ik heb al zwarte laarsjes gekocht en was op zoek naar nog een bruin paar schoenen. Ik draag graag van die grove veterschoenen en mijn oude waren gewoon echt op. Ze begonnen echt stuk te gaan. Dan moeten er maar nieuwe komen.

nieuwe bergschoenen

Voor € 59,95 vond ik een mooi nieuw paar van het merk: Landrover. Volgens Thijs zijn het ook echte Landrovers, haha. Zo lomp zei hij. Ik moest er wel om lachen. Het zijn inderdaad stevige schoenen. Ik vind dat heerlijk lopen. De kleur vind ik ook erg mooi. Een warm bruin kleurtje. I love it!

nieuwe bergschoenen

Het materiaal is van suède. Voorzichtig doen met de schoenen dus en ik spuit ze dan ook in met zo’n schoenenspray. Dan blijven ze hopelijk ook langer mooi. Ik merk wel dat ze nog heel stug zijn: even goed inlopen dus.

‘ Opa trui ‘ look

In deze post combineer ik mijn nieuwe bergschoenen al met een leuke look. Ik draag namelijk mijn nieuwe ‘ opa trui’. Waarom ik deze trui zo noem? Het ruitjes patroon doet mij aan mijn opa denken. Die heeft/had altijd van die spencers aan met zo’n patroontje. Haha, zo leuk!

nieuwe bergschoenen

Het is een heerlijk warme trui en dit soort truien zie je heel veel nu. Omdat de trui zwart /wit is, leek het mij leuk om deze te combineren met een gekleurde broek. Een rode pantalon met een grote strik aan de voorkant. Hier kan mijn trui leuk een stukje achter. En aan de zijkant van de trui loopt een zwart/ witte lijn. Dat komt weer terug in de trui. Leuk detail!

nieuwe bergschoenen

De bril maakt de ‘ opa look’ helemaal af.

Ik ben helemaal blij met de heerlijk warme trui (deze komt overigens van de New Yorker en was maar €19,99). En mijn schoenen zijn al helemaal geweldig. Ik ben ze al lekker aan het inlopen.

nieuwe bergschoenen

Wat vind jij van de look en mijn nieuwe bergschoenen? 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1169

16 reacties

  1. Wel sinds ik met een handicap aan mijn voet zit, mag ik enkel stevige bottines meer dragen (waar dan ook nog eens aangepaste steunzolen in moeten kunnen.) Ik wil dan wel dat die er mooi uitzien natuurlijk, bedankt voor deze review, daar ben ik nu echt veel mee! 😉 Echt waar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *