NA-KD kleding – nieuwe items op de foto-

NA-KD kleding

Hoi! Ik heb super leuke nieuwe kleding van NA-KD! Jep, de nieuwe items staan op de site en ik heb vier items daarvan uitgezocht. Echt zo gaaf! Het zijn hele leuke zomerse kleding items en er zit één paar schoenen bij. Mijn kast is weer aangevuld met vrolijke items en deze laat ik je graag zien! Het was voor mij de eerste keer dat ik NA-KD kleding heb besteld. Hoe vielen de maten uit???

NA-KD kleding

NA-KD kleding is volgens mij best wel bekend. Op Instagram kom ik super veel items van dit merk tegen. Ik vind de stijl erg leuk! Een aantal items passen zeker bij. De webshop verzend wereldwijd, dus dat is zeker handig. Mijn pakketje werd dan ook via DHL bezorgd. Maar goed: vier items kiezen. Er was zo veel leuks te zien, dat was nog wel even een klusje, haha. Ik ben stiekem niet echt een grote fan van online bestellen.

Vaak klopt de maat niet helemaal en moet je het weer terug sturen. Ppff geen zin in. Maar we namen de gok! Volgens mijn moeder heb ik op zich wel een ‘standaard’ lichaam dus zou over het algemeen maat 36 goed moeten zitten, haha. En warempel! De kleding zat allemaal goed! Ik was echt super blij. Maar wat heb ik dan allemaal besteld???

Witte short

NA-KD kleding

Als eerst heb ik een wit shortje van NA-KD. Een kort wit broekje die high waisted is. Ik heb al een wit kort broekje alleen die zit niet fijn en is niet high waisted. Ik vind juist hoge broekjes fijner dus een vervanger was zeker welkom. Dit is echt een mooi wit broekje en sluit goed aan. Aan de onderkant zitten wat rafels. Maakt het broekje net wat leuker. Maat 36 zit goed!

Spijkerjurkje

NA-KD kleding

Dan heb ik een super grappig spijkerjurkje besteld. Ik heb een beetje een safari idee hierbij. Geen idee waarom? Ik denk door de vorm van het jurkje en de kleur. Het is een beetje een beige kleur en ik vind het jurkje prachtig! Het is dus van een spijkerstof en heeft een leuk riempje als detail. Ook deze is in maat 36 en past goed. Alleen had van mij het jurkje iets langer gemogen. Als ik mijn armen hoog doe, wordt het een beetje tricky.

Slangenprint sandalen

Onder dit jurkje draag ik hele leuke slangenprint sandaaltjes. Ik vind ze wel erg grappig bij het ‘jungle jurkje’ passen. Een dierenprintje… Heb je hem?! Deze sandaaltjes hebben iets een hakje en een bandje aan de achterkant bij mijn enkel. Maat 37 zit goed voor mij. Ik hou niet veel ruimte over, maar dat is op zich prima. De schoenen lopen op zich oké, maar lange stukken zou ik er niet mee lopen. Laten we zeggen dat het leuk ‘sier schoenen’ zijn.

NA-KD kleding

Stipjes jumpsuit

En mijn laatste item vind ik misschien stiekem het leukst! Een hele vrolijke stipjes jumpsuit! Deze jumpsuit heeft korte pijpen, maar juist iets langere mouwen. Ik vind hem echt super schattig en leuk. Het is een heel luchtig stofje en zit gewoon heerlijk. Er zit een lang lint bij en die kun je als strik om de jumpsuit heen doen. Te cute! De jumpsuit vind ik ook echt iets voor een festivalletje.

NA-KD kleding

Yes, ik ben heel blij met mijn NA-KD kleding! Ik ga dit zeker met plezier dragen. Het spijkerjurkje kan bijvoorbeeld ook goed met een panty. Ja, gewoon té leuk! Een webshop om vaker eens op te kijken en wie weet ben ik dan te verleiden voor iets, haha.

Heb jij wel eens iets bij NA-KD besteld?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

10 reacties

  1. Ik vind het witte jurkje erg leuk! Alleen staat wit me niet zo, dan lijk ik net ernstig ziek. Gelukkig zie ik ook leuke jurkjes in andere kleuren. Wel allemaal zo kort…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *