NA-KD items – sweaters & mom jeans + kortingscode

Hoi! Daar ben ik weer met wat toffe NA-KD items! Ik heb weer hele toffe items ontvangen van hen. Yes, zo leuk! NA-KD heeft zo veel kleding en andere accessoires. Wauw! Veel items zijn duurzaam gemaakt en ze doen aan klimaatneutrale verzending. Super goed dus ook! Check welke items ik scoorde. Ik kan je zeggen : goede mom jeans en heerlijk sweaters.

NA-KD items

De tijd van veel thuis zitten zijn we nog niet echt voorbij denk ik…. Daarom leek het mij fijn om wat chill zittende kleding te hebben. Niet dat ik dat nog niet heb…..

Zin om ook te shoppen bij NA-KD? Met de code bloggirlsthings20 krijg je 20 % korting op je bestelling. Deze code is geldig t/m 27 januari.

Zwarte chill broek

Tijd om rond te neuzen bij NA-KD en al snel zag ik een fijne zwarte flared broek. Ofja, een echte flared is het niet echt. Het lijkt er heel erg op. Maar dit is meer een wijd vallende broek. Het heeft een rib stofje en valt heerlijk. Deze broek kun je lekker hoog dragen. Ik merk wel: hoe hoger ik deze op trek, hoe korter deze word.

Het is namelijk niet een hele lange broek. Dat is wel jammer. Hoewel deze broek straks ideaal in de lente is. Het is ook niet een heel dik stofje. Ik heb de broek in een maat S en hij zit prima. Elastiek aan de bovenkant dus dat komt altijd goed. Shop de broek op de site van NA-KD.

Lila sweater

Dan ook een chille trui voor eventueel op de broek. Ik heb al een ander setje van de Marije Zuurveld collectie bij NA-KD. En deze sweater valt ook in dat rijtje. Het is zelfs helemaal dezelfde kleur en stijl. Love it. Een lekkere zachte sweater in een lief lila kleurtje. Ik ben er helemaal blij mee (check de trui hier).

Achterop staat heel klein bij je nek: blessed mess. Een schattig detail. De V-nek vind ik ook apart. Eens anders dan anders. De trui heb ik in een maat XS en valt echt super ruim. Jeetje, ik kan er wel twee keer in. Dus best groot ja. Oversized is oke, maar dit is heel erg oversized. Wel lekker chill voor thuis.

NA-KD sweater

NA-KD items

Dan door naar de sweaters en mom jeans. De eerste combi vind ik zo gaaf. Ik zag dat ze bij NA-KD nu ook een sweater hebben met NA-KD erop. Hoe gaaf is dat?! Ik vind het een mooi merk en wil daar best een trui van waar het merk op staat. Ook dit is een lekker oversized model. Een XS is groot zat.

De trui is er alleen in het grijs. Ik moest even wennen aan grijs maar op zich best leuk. De letters vallen in ieder geval goed op. En lekker zacht is de trui. Heerlijk!

Destroyed mom jeans

NA-KD items

De sweater draag ik op een destroyed mom jeans. Ik ben een groot fan van mom jeans. Deze zitten mooi en vallen chill. Ik draag ze graag. Ik heb een mom jeans van NA-KD in een maat 38. Eigenlijk is deze wat te groot. Ik koos deze in een maat 36 en deze zit veel beter. Een goede vervanger.

NA-KD items

Alleen heeft deze mom jeans wat toffe details: de scheuren bij de knieën. Ik vind dit een stoer effect hebben en de sweater staat hier super gaaf op. Lekker lookje. De wassing vind ik ook erg mooi. Deze kleur jeans kan het hele jaar door. Ideaal.

Mom jeans

Liever even geen ‘kapotte’ broek dragen. Ik heb ook een mom jeans zonder gaten en dingen. Leek mij ook wel handig om te hebben. Dit is de goede vervanger voor de andere mom jeans die te groot was. Ook dit is een maat 36 en valt prima. De wassing is hetzelfde als die andere mom jeans.

Erg mooi en fijn. De mom jeans zijn wel iets korter. Het is echt een enkelmodel. Handig om rekening mee te houden. De jeans loopt vaak ook iets uit. In het begin zit deze iets strakker. De kwaliteit is echt fijn en goed. De jeans blijft erg mooi.

Groene Stockholm sweater

Op deze mom jeans draag ik een gave licht groene sweater. Op de sweater staat de stad: Stockholm. Deze sweater is er in meerdere kleuren . Elke kleur heeft weer een andere stad erop staan. Ik vond deze groene kleur wel eens leuk. Eens wat anders dan anders. Gaaf!

NA-KD items

Ook deze sweater heb ik in een XS en valt ruim zat. Een fijn oversized model. Heerlijk zacht en draagt gewoon fijn. Kijk op de site van NA-KD voor alle andere kleuren en steden.

NA-KD items

Jaaa, zo veel leuke items weer. Ik leef voorlopig weer even voort in mijn chille sweaters met mom jeans. Heb jij dat ook altijd? Wanneer je iets nieuws heb, draag je dat een tijd lang heel vaak. Haha.

Welk item is jouw favoriet?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *