NA-KD items – jurkjes, jeans en sleehakken

Hoi! Jawel mensen, het is weer shopping time. Ik heb weer een leuke kortingscode van NA-KD voor jullie: merleh. Deze kortingscode is een week geldig (t/m 13 juli). Voor nieuwe leden van NA-KD – 30 % korting en voor terugkerende leden – 20 % korting. Dit alles bovenop de sale prijzen. Om wat inspiratie op te doen heb ik nieuwe NA-KD items voor jullie.

NA-KD items

Ik heb de zomer in mijn bol met al deze items hoor. Jurkjes, een korte broek en super leuke zomerse sleehakken. De foto’s van alle mooie items zijn weer gemaakt door Gabrielle Fotografeert. Laten we snel kijken naar alle nieuwe NA-KD items.

Korte broek

Het leven is zo veel makkelijker met een korte broek, haha. Ik heb aardig wat shorts in mijn kast. Maar dan echt van die korte broekjes. Deze broek van NA-KD is net even iets langer. Ik vind het een hele fijne lengte. Deze broek kan ik ook mooi naar mijn werk op school aan. De lengte is net wat netter dan die hele korte shorts. De broek heb ik in maat 36 en zit net goed. Hij mag nog wat uitlopen. Ik zag dit model jeans nog in meerdere kleuren op de site staan, super leuk. Ik vind het zelf leuk om een oversized shirt op de jeans te dragen maar een korte top kan ook.

Roze jurkje

Dan door naar een super vrolijk en kleurrijk item! Een linnen roze jurkje. Ik dacht eerst: deze staat mij niet zo denk ik (qua model) maar in tegendeel. Dit item heeft mij het meeste verrast! De kleur alleen al is super leuk ( je kunt het al raden: maar deze jurk is er ook in andere kleuren). Maar het modelletje vind ik ook erg leuk. Aan de voorkant moet je de jurk knopen bij je boobies. Ik maak de strik een beetje groot zodat je je bh ook niet ziet. Linnen is een erg fijne en luchtige stof moet ik zeggen. Wel een beetje kreuk gevaarlijk. Dus strijken is bij dit jurkje geen overbodige luxe. Een maat 36 zit mij prima.

Witte jurkje

Dan door naar nog een ander jurkje. Een super schattig wit jurkje. Dit jurkje heeft mij minder verrast. Hij is (zeker van achter) wat aan de korte kant. En het model vind ik wat minder. Het is een beetje een vormloos modelletje. Maar daarentegen maken de roezeltjes het jurkje wel schattig. De maat 36 zit verder prima en aan de zijkant gaat het jurkje met een rits dicht.

NA-KD items

Sleehakken

NA-KD items

Onder de jurkjes had je ze misschien al gespot: de sleehakken. Ook deze zijn nieuwe in dit rijtje van NA-KD items. Het zijn super mooie sleehakken. Het touwwerk bij je enkels is wel even studeren. Maar na lang proberen had ik de touwtjes goed zitten, haha. Je kunt ze zo zelf strak maken als je wilt. Dat is wel fijn. Ik heb mijn gewone schoenmaat (38) gedaan en deze zitten prima. Het zijn geen schoenen om lang op te lopen. Maar voor de ‘mooiigheid en voor de show’, haha.

Jumpsuit

NA-KD items

Van de jurkjes gaan we naar een jumpsuit. Deze zwarte jumpsuit is tè leuk! Het stof is super fijn en de jumpsuit zit heerlijk. Het is een lekker wijdvallend modelletje. De jumpsuit strik je achter in je nek vast. De rug is open en hierdoor is het even prutsen met bh bandjes die je ziet. Of je draagt de jumpsuit zonder bh. Dat is ook een optie. Ook deze heb ik in een maat 36 en valt prima. Een leuk item voor een festival.

NA-KD items

NA-KD items

Strings en haarclip

Dan heb ik nog wat praktische items geshopt bij NA-KD. Ik heb wel eens strakke kleding aan waar van dat huidskleurige en naadloze ondergoed onder handig is. Bij NA-KD zag ik een 3-pak strings. Deze komen altijd van pas dacht ik zo. En met het mooie weer, heb ik mijn haren vaak opgestoken. Meestal met een elastiekje maar met een knip kan ook. Laat ik deze nou nog niet hebben. Daar heb ik nu verandering in gebracht. Een handige haarclip van NA-KD. De kleur vind ik super mooi.

NA-KD items

En dat waren alle NA-KD items dan weer. Ik kan de zomer door met alle nieuwe kleding. Heel erg fijn! Heel veel shopplezier met korting bij NA-KD!

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1183

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *