NA-KD items en kortingscode

NA-KD items

Hoi! Ik heb weer super toffe NA-KD items. Jezelf een kerstcadeau gunnen is altijd leuk toch?! Ik heb dit keer witte items, een jurkje en ik test ondergoed van NA-KD. Ik zag best veel mooie strings op de site staan. Eens kijken hoe deze bevallen. Nu al zin om bij NA-KD te shoppen? Met de speciale code bloggirlsthings20 krijg je 20% korting t/m 28 december (deze code is geldig op ALLE items)! Kijk mee welke NA-KD items ik shopte.

NA-KD items

Wit vest

We gaan beginnen met een item wat ik helemaal niet in mijn kast heb: een vest. Vroeger droeg ik best wel veel vesten. Ik ben meer een ’truien mens ‘geworden. Hoewel…. Ik mis dus stiekem wel eens een vest. Vandaar de keuze voor een mooie wit vest. Dit is een soort kabelvest. Ik vind het patroontje erin helemaal geweldig.

NA-KD items

Echt wit is het vest trouwens niet te noemen, meer beige. Maat XS heb ik en deze zit prima. Het is een wat oversized model dus hij is groot zat. Een leuke vleermuis mouw en een fijne lengte. Ik ben er blij mee! Het vest is er in meerdere kleuren. Shop het vest bij NA-KD.

NA-KD items

Witte wikkel trui

Dan door naar nog een wit item. Ik shopte ook bij NA-KD deze winkeltrui.Ook dit is niet echt wit wit, haha. Meer een beige kleurtje. Maar wel super leuk en mooi voor de winter vind ik. Dit is een grovere gebreide trui. Ik vind het helemaal leuk. Het is een wat korter model. Leuk om op een high waisted jeans te dragen.

NA-KD items

Wel had ik even de foto’s van de site nodig om deze aan te doen, haha. Het is met recht een wikkel trui. Deze wikkel je dus om je lichaam heen. Even een gepruts maar wel super leuk. Ik vind het een leuke speelse trui. Ik vind wit/beige altijd erg leuk op een jeans staan. En zo ook deze trui. Love it! 

NA-KD items

Zwart jurkje

Dan een totaal ander item. Een jurkje! Ik ben niet echt een jurkjes mens. Maar vind het wel altijd leuk om te dragen. Ik heb veel jurkjes van een dun stofje. Beetje koud in de winter. Dit jurkje is veel dikker en is echt lekker warm. Een mooi zwart aansluitend jurkje.

Een leuk detail is de band bij je middel. De lengte is erg fijn van het jurkje. Niet te kort en niet te lang. Voor mij precies goed. Met een panty of legging eronder kan ik dit jurkje prima dragen. Ik vind mijn witte laarsjes eronder super tof! Het geeft een sportief randje aan deze look. Dit jurkje is er alleen in het zwart en ik draag een S en zit prima. Het is een rekbaar stofje.

NA-KD items

Strings

En dan de laatste items. Ik test best veel dingen van NA-KD: kleding, schoenen en tassen. Maar ondergoed heb ik nog nooit echt van hen gehad. Dat leek mij ook leuk om eens te proberen. Ik heb drie strings uitgezocht. Een echte hoge zwarte string met een dikke band. Deze vind ik er zo mooi uit zien. De string kun je fijn hoog optrekken en sluit mooi aan.

Dan nog twee andere strings die iets meer bedekken. Een zwarte kanten string die ik zoooo mooi vind. Deze kun je ook iets hoger optrekken. Niet zo hoog als de string met de zwarte band. Dit is meer een mid-waist model. Maar zit echt heel fijn en mooi.

En dan heb ik ook nog een rode string met kant. Hier zie je duidelijk bloemetjes in terug. Ook dit is een mid-waist model en valt heel erg mooi. Bij elke string is ook een bijpassende bh te vinden bij NA-KD. Hoe leuk is dat?! Een mooi kerstcadeautje voor jezelf lijkt me zo ;).

Dat zijn dan alle NA-KD items. Het ondergoed zit erg mooi en zit fijn. Weer iets getest van NA-KD waar ik tevreden over ben. Ik ben een groot fan van NA-KD ja, haha.

Met de code bloggirlsthings20 kun je dus een week lang met 20% korting shoppen. Gun jezelf een mooi kerstcadeau!

Wat zou jij voor jezelf shoppen bij NA-KD?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *