NA-KD items en kortingscode

NA-KD items

Hoi! Daar ben ik weer met nieuwe NA-KD items. En natuurlijk een tè gekke kortingscode. Met de code: merleh krijg je als nieuwe klant bij NA-KD 30 % korting. Ben je een terugkerende klant bij NA-KD (je staat in hun systeem) dan krijg je 15 % korting. De korting is op alle items geldig. Zelfs op sale items! Een week lang is deze code te gebruiken. In deze post laat ik jullie wat nieuwe NA-KD items zien.

NA-KD heeft weer veel toffe items. Samen met Gabrielle ben ik er weer op uit getrokken om deze prachtige items vast te leggen. We zijn naar een bruggetje gegaan waar de zon prachtig scheen. Hierdoor zie je de NA-KD items nog beter en komen ze mooi tot hun recht.

NA-KD items

NA-KD items

Witte trui

Het is nog hartje winter en het kan nog behoorlijk koud zijn/worden. Een lekkere dikke trui is dan fijn om te dragen. Deze witte dikke kabeltrui is heerlijk om in weg te kruipen. Ik heb deze in een maat XS en deze valt ruim zat. Het is ook een oversized modelletje. Lekker grof gebreid en super warm. Hier kom ik de winter mee door.

NA-KD items

Jeans

Onder de witte trui en alle andere outfits draag ik een jeans. Dit is een straight model met een split aan de onderkant. Ik vind het een erg leuk detail. De wassing van de jeans vind ik al helemaal geweldig. Ik houd wel van deze lichte kleur. Hier kan zo veel op gedragen worden. De broek heeft een prima lengte. Ik draag een maat 36 en deze valt goed. De broek bevat veel stretch. Dat is altijd fijn.

Bruine trui

Een trui voor de wat minder koude dagen. Deze bruine trui is namelijk wat minder dik. We gaan straks richting het voorjaar en dan is deze trui heel fijn. Dit is ook een maat XS en valt lekker ruim. De trui vind ik net wat sportiever als ik deze een stukje in de broek doe. En op dit kleurtje staan mijn gouden sieraden zo mooi.

T-shirt maan

Een item voor als het helemaal mooi weer. Een oversized T-shirt met een print van de maan. Ik heb helemaal geen (donker) blauwe shirts. En deze vond ik wel erg tof. Staat leuk op spijker maar ook op een witte of beige broek. Het shirt is lekker lang en wijd. Hierdoor kan deze heel leuk in je broek.

NA-KD items

Glitter jack

NA-KD items

En dan als laatste een item wat ik over het shirt kan doen. Een kort spijkerjasje met een heel leuk detail: glitters! Een lekker vlot model wat met zo veel looks te combineren is. Het detail van de glitters vind ik heel leuk. Dit kan net wat extra’s aan de je outfit geven. Ik hou ervan! Het jasje heb ik in een maat 36 en valt perfect. Ietwat oversized maar niet tè.

NA-KD items

NA-KD heeft weer veel leuke en nieuwe kleding. Heel leuk om tussen te snuffelen en te shoppen met korting. De foto’s zijn weer prachtig geworden, dankjewel Gabrielle!

NA-KD items

Welk item is jouw favoriet?

* dit artikel bevat een samenwerking* 

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *