Mooie trouwjurken op een rijtje

Hoi! Oeh, wat is dit nou voor artikel Merle?! Ik hoor het je denken. Trouwen? Wat is dit? In dit artikel ga ik het hebben over trouwen en trouwjurken inderdaad. Hoe kijken wij tegen trouwen aan en ik zet wat mooie trouwjurken op een rijtje. De jurken zijn echt prachtig om te zien.

Trouwen?

Om met de deur in huis te vallen: Thijs en ik gaan niet trouwen hoor. Sorry, daar gaat de feest vreugde, haha. Nee, trouwens is niet aan ons besteed. We zijn nog steeds een stel hoor, dat zeker wel. Maar wij zien meer iets in een geregistreerd partnerschap. En dit op een maandagochtend. Nee grapje. Zo erg is het nou ook weer niet.

Thijs vindt trouwen echt niks en een feest en zo in het middelpunt staat is niet zijn ding. Begrijpelijk. Dan moet je zoiets ook niet doen. Wij weten wel dat we van elkaar houden en dit bestempelen met een geregistreerd partnerschap is voor ons voldoende. Het is meer op papier dat alles goed geregeld is dan.

Natuurlijk maken we daar wel een klein feestje van. Maar geen groot feest zoals bij bruiloften. Dat kost best veel geld. Je kunt het natuurlijk zo duur maken als je zelf wilt. Maar als je gaat trouwen zal dit toch altijd duurder zijn dan je eerst had gedacht. Vind ik zonde van het geld.

Voor ons is een klein feestje met familie en vrienden al goed. Na ons geregistreerd partnerschap momentje is een etentje wel op zijn plek met onze familie. Vrienden nodigen we een keer op een zatergavond uit een voor BBQ en dan hebben wij ons feest ook gehad. Dat past meer bij ons.

Wanneer dit plaats vindt? Geen idee, haha. Zoiets kost natuurlijk ook geld. We hebben net een nieuw huis en zijn druk bezig met onze webshop. Eerst daar op focussen en dan komt ons feestje en ondertekening wel. Wij weten dat we dit willen en houden het altijd in gedachte. Er is vast een keer een moment dat we zeggen: dit is het. Nu gaan we dat doen. Echt typisch Thijs en Merle.

Mooie trouwjurken op een rijtje

Wat ik stiekem wel mooi vindt aan bruiloften zijn de mooie trouwjurken. Maar niet om zelf aan te hebben, haha. Gewoon om naar te kijken. Ik denk dat ik een mooi jurk aan heb tijdens onze ondertekening. Niet heel bijzonder maar wel netjes. Iets wat bij mij past. Mocht je toch ooit van plan zijn om te trouwen. Ik heb wat mooie trouwejurken op een rijtje gezet. Welke merken mooie jurken verkopen.

Modeca trouwjurken

mooie trouwjurken op een rijtje

Wauw modeca trouwjurken zijn echt prachtig. Dit merk werkt veel met kant en bloemenpatronen aan de bovenkant van de jurk. Ik vind dat echt prachtig. Een strakke aangesloten top met bloemenprint/kant en dan een wijduitlopende jurk.

Essense of Australia

mooie trouwjurken op een rijtje

Bij Essense of Australia zie je mooie trouwjurkje die niet al te opvallend zijn. Hoe moet ik het zeggen: deze jurk zou je ook naar een feestje aan kunnen. Oke, misschien een beetje overdreven maar bij dit merk zijn veel verschillende modellen te vinden en zo voor ieder wat wils.

Justin Alexander

mooie trouwjurken op een rijtje

Dit zijn meer aangesloten trouwjurken. Ook heel erg mooi. Je figuur moet hier wel mooi in uitkomen. De jurkje bevatten veel kant of juist wat minder. Ik vind deze jurk met ‘cut outs’ aan de zijkant echt prachtig.

White one

White one heeft de mooie klassieke trouwjurken. Kant en zonder kant. Lange sleep of korte sleep. De naam zegt het ook al: het is allemaal mooi wit. Deze jurk van White one is net een sprookjes jurk. De bovenkant vind ik echt prachtig.

Mooie trouwjurken op een rijtje om te zien. Maar of het iets voor mij is? Mmh, weet ik nog niet zo. Ik voel mij ook mooi in een jurkje die ik speciaal aanschaf voor een gelegenheid. Make-up en haren mooi en onze dag van geregistreerd partnerschap is ook prachtig.

Ik ben wel benieuwd hoe jullie tegen trouwen aan kijken. Laatst hoorde ik van een collega die ook niet getrouwd is en al hun vrienden wel. Elke keer werden ze uitgenodigd voor bruiloften. Zij waren 15 jaar bij elkaar en besloten een niet trouwen feest te geven. Geniaal. Om te vieren dat ze al zo lang bij elkaar zijn. Ik vind dat wel humor.

Ben jij getrouwd? Heb je trouwplannen?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1150

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *