Mom jeans outfit met ‘Nope’ shirt

mom jeans outfit

Hoi!  Ik heb een nieuwe jeans gekocht! Jep, ik had er nog niet genoeg ofzo. Volgens mij ben ik een beetje broeken verslaafd. Maar hé: ik meld je wel alvast dat ik ook wat broeken heb weg gedaan, haha. Ik heb nu wel een model gekocht wat ik nog niet had in mijn kast: een mom jeans. Ik dacht: staat mij niet. Foutje! De jeans staat leuk en zit lekker. Kijk maar mee naar de mom jeans outfit!

Mom Jeans

De mom jeans heb ik bij de Pull & Bear gekocht voor 20 euro. Een zeer leuke prijs voor een super gave jeans! Het is een hele lichte kleur spijkerbroek en is een high waisted model. Dat vind ik altijd fijn zitten. De mom jeans is geen aangesloten modelletje, maar zit dus wat wijder. En ik kan je zeggen: dat zit heerlijk zeg! Het fijne aan een high waisted model is, dat mijn crop tops er ook leuk op staan.

mom jeans outfit

Nope shirt

Zo heb ik in Amerika namelijk een heel vrolijk gestreept shirt gekocht met de geniale tekst NOPE erop. Het meest grappige is: wanneer ik dit shirt aan heb, dan zeg ik geen nee meer, maar nope haha. In Amerika zei iedereen ook al: nope, nope, nope. Echt hilarisch. Maar het shirt is ook gewoon super vrolijk en leuk! En staat zeer leuk op de mom jeans dus.

Mom jeans outfit

mom jeans outfit

Details van de mom jeans outfit

De mom jeans stijl ik nu met sneakers, maar ik denk dat laarsjes of een sandaaltje er ook leuk onder staan. Oeh, ik heb ook nog een paar sleehakken bedenk ik mij net. Ook leuk… En op mijn hoofd draag ik mijn nieuwe haarbandje. Super leuk en schattig en vind ik heel leuk matchen bij de mom jeans. Yes, een vrolijk en leuk lookje.

mom jeans outfit

Ik ben heel blij met mijn nieuwe broek en kan er super veel leuke combi’s mee maken. Deze mom jeans outfit was al lekker vrolijk. Wie weet welke outfits ik nog meer kan maken. Wat vind jij van een jumpsuit? Ja of nope? Laat een reactie achter!

Misschien is dit ook leuk?

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *